Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Tent verhuur

Voor ieder evenement vindt u bij Tentenverhuur Bressers een bijpassende tent. Wij denken graag met u mee over de geschikte oplossing! Voor ieder soort en maat tent verhuur kunt u bij ons terecht.

Evenementen tenten

Wellicht geeft u binnenkort een feest, bruiloft of ander evenement voor meerdere mensen. Vaak is het heel leuk om een evenement te organiseren in de buitenlucht. Helaas is het weer in Nederland erg onvoorspelbaar. Hierdoor kan het weer erg mooi zijn, maar kan de regen ook met bakken uit de hemel vallen. Om er zeker van te zijn dat het evenement gewoon door kan gaan, is het verstandig om een tent te huren. Dit kan bij Tentenverhuur Bressers. Hier kunt u verschillende tenten huren voor verschillende evenementen. Daarnaast kan je bij Bressers meer huren dan alleen een tent, als inrichting en vloeren. 

Jarenlange ervaring in tent verhuur

Bij het organiseren van een evenement komt het een en ander om de hoek kijken. Wilt u een Evenementen tent huren? Tentenverhuur Bressers heeft jarenlange ervaring in tent verhuur. Er zijn veel verschillende tenten die u kunt huren. Al tientallen jaren verhuren wij tenten voor evenementen en de bijbehorende accessoires. Zo hebben wij ook tenten verhuurd aan de Zwarte Cross en andere grote evenementen in de afgelopen jaren. Graag denken wij mee met alle mogelijkheden voor uw evenement.

Een grote feesttent of festivaltent huren

Geeft u een groot feest en worden er veel mensen verwacht? Wellicht wilt u een Bressers Festivaltent huren? Wij verhuren grote tenten met een minimale afmeting van 10x10 in de kleuren wit/rood. Alle tenten zijn te verlengen met secties van 5 meter. De tenten zijn 10 tot 20 meter breed. Daarnaast zijn er nog verschillende andere opties. 

De festivaltenten van Tentenverhuur Bressers hebben een hogere nokhoogte en een hogere zijkant. De festivaltenten zijn blauw/rood van kleur en deze geven geen licht door. 

Bij een tent verhuur van grote tenten komen veel bijkomstigheden kijken. Zo is het van belang dat alle grote tenten van nooddeuren worden voorzien. Wij kunnen u helpen met alle adviezen en informatie over een Feesttent huren. Voor elke situatie, hoeveelheid personen en gelegenheid vindt u de perfecte tent bij Tentenverhuur Bressers. Meer over Grote tent huren.

Onze feesttenten kunnen ook voorzien worden van diverse inrichtingen. Wij kunnen u helpen bij verschillend Meubilair of wellicht bij verschillende Podia.

Tent verhuur

Pagodetent huren

Wanneer u een grote tent huurt, kan deze goed gecombineerd worden met een pagodetent. Deze tenten zijn ideaal voor bij de ingang bijvoorbeeld. Pagodetenten kunt u gemakkelijk aan elkaar koppelen en gebruiken als foodtenten. Deze pagodetenten zijn echter ook ideaal voor kleinere evenementen als een zomerfeest, tuinfeest, dorpsfeest of bruiloft.

Pagodetent huren

Een tent voor uw bruiloft?

Wilt u graag een tent huren voor uw bruiloft? Dat kan! Tegenwoordig zien we steeds vaker dat er tenten worden gehuurd bij een bruiloft. Voor tent verhuur bij bruiloften kunt u naar Bressers Tentenverhuur. Wij hebben veel verschillende tenten die ideaal zijn voor een bruiloft. Daarnaast kunnen wij ook de inrichting van de tent uit handen nemen. Natuurlijk houden wij bij de inrichting van de tent rekening met uw wensen, waardoor u de perfecte tent heeft op uw bruiloft. Bij Bressers kunt u zelfs sanitair en verwarming huren. 

Bruiloft tent huren

Naast bruiloften vindt u onze tenten op dorpsfeesten, festivals, zomerfeesten, buurtfeesten, tuinfeesten en andere grote en kleine evenementen.

Een feesttent huren

Ook kunt u voor elk feestje een geschikte feesttent huren. Bij Tentenverhuur Bressers bieden wij een zeer ruim aanbod aan verschillende feesttenten aan. U kunt kiezen voor kleine of grote tenten, maar ook voor Pagodetenten en Membraamtenten. Welke tent u ook kiest, elke feesttent is een perfecte aanvulling op uw feest.

Tentenverhuur Bressers

Bressers Tentenverhuur is opgericht in 1969 onder de naam "Bressers evenementenverzorging Helmond".  Hier werden verkoopwagen gemaakt en aangekocht. Uiteindelijk is in 1980 Bressers begonnen met het verhuren van tenten, naast de verkoopwagens met eetwaren. In 1992 wordt Bressers Tentenverhuur B.V. opgericht. Onze hoogtepunten waren de Zwarte Cross in 1997 en de ontwikkeling van ons geliefde nieuwe podium in 2009. Meer over onze historie.

Nog steeds werken onze Medewerkers eraan om de beste kwaliteit te leveren en te voldoen aan uw wensen. Wij blijven een innovatief team dat u graag helpt. Bekijk ook onze Bedrijfsfilm.

Hoe wij onze kwaliteit waarborgen

Tentenverhuur Bressers levert altijd de beste kwaliteit door onze Werkwijze. Dit komt doordat wij niet willen dat uw evenement in de soep loopt en u enige problemen ervaart nadat u een tent huurt bij Bressers.

  • Tentboeken en certificaten. Al onze tenten hebben een tentboek met betrekking tot de statische analyse. Daarnaast hebben alle tenten de certificaat van vlamdovendheid.
  • VCA certificering. Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. Onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA-certificaat.
  • Bressers is lid van de VVEM. Dit houdt de Vereniging van EvenementenMakers in. Hierdoor wordt er aan de hand van professionals voor gezorgd dat alle benodigdheden voor evenementen nog beter worden.
  • Wij vervoeren onze tenten via ons eigen transport. Hierdoor blijven we betrokken van het begin tot het eind en kunnen we onze kwaliteit waarborgen.
  •  In onze eigen werkplaats maken wij onze eigen materialen en onderhouden wij deze. Hierdoor kunnen wij altijd goede kwaliteit leveren. Lees meer over onze eigen Werkplaats.

Bressers Tenten Verhuur

Informatie en contact

Wanneer u op zoek bent naar een goede tent, kunt u het beste naar Bressers Tentenverhuur. Voor elke situatie en elke gelegenheid hebben wij de meest geschikte tent. Daarnaast denken wij graag met u mee over verschillende bijkomstigheden en mogelijkheden. Wij zijn werkzaam vanuit Helmond in LimburgEindhoven en Brabant. Wilt u een tent huren bij Bressers Tentenverhuur B.V.? Bekijk dan ook even onze voorwaarden. Bressers tenten voldoen altijd aan de hoogste kwaliteitseisen waardoor u er zeker van bent een goede tent te huren.

Lees de Referenties van onze klanten of video's over sfeerimpressies en opbouw!

Contact of offerte

tent verhuur