Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Zomerfeest organiseren

De zomermaanden komen er weer aan. Dit betekent niet alleen het organiseren en plannen van een vakantie, maar ook van veel evenementen. In het zomer seizoen worden vaak veel evenementen georganiseerd. Waaronder festivals, buurtfeesten, trouwerijen en dorpsfeesten. Gaat u deze zomer een groot zomerfeest organiseren? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een passende tent! Hierbij helpt Bressers Tentenverhuur u graag.

Zomerfeest organiseren

Bij een zomerfeest organiseren hoopt u natuurlijk op prachtig weer. U organiseert het niet voor niets middenin de periode met de meeste zon van het jaar. Echter is in Nederland het weer erg onvoorspelbaar. In de zomer kan het hier ook hard regenen, stormen en waaien. Om te voorkomen dat uw gasten nat worden, is een tent een ideale oplossing. Een tent zorgt ervoor dat het zomerfeest er representatief, herkenbaar en sfeervol uitziet. Daarnaast houdt het de gasten droog en beschermt het tegen de wind. Wellicht wilt u een grote tent huren en worden veel gasten verwacht. Zo weten wij precies welke tent gepast is bij een tuinfeestdorpsfeest, bruiloft, studentenfeest of bijvoorbeeld festival.

Assortiment zomerfeesttenten

Hiervoor vindt u bij Bressers Tentenverhuur verschillende geschikte tenten voor zomerfeesten. De tent die u kiest is afhankelijk van het aantal gasten en de benodigdheden. Wanneer u een erg groot zomerfeest viert, kan een festivaltent de juiste uitkomst zijn. Terwijl bij een klein zomerfeest een alutent of pagodetent goed past.

  • Feesttent: deze tent is er in veel verschillende afmetingen en altijd in het wit/rood. Deze tenten wordt vaak bij grote zomerfeesten gebruikt.
  • Festivaltent: de festivaltent heeft een breedte van 15 meter en zijn in de kleuren rood/blauw. Deze tenten worden in de zomer bij veel festivals gebruikt.
  • Alutent: deze tenten zijn een soort hallen met ramen in de kleur wit. Deze tenten staan er elegant.
  • Membraantent: de memberaantent is herkenbaar aan de punt waarin deze loopt. De kleur is wit en de tent is altijd verlengbaar.
  • Pagodetent: deze tenten bieden onderdak voor kleine zomerfeesten. Een goede optie als entreetent of fouragentent.

Tentinrichting

Naast het verhuren van de tenten zelf, levert Bressers Tentenvehuur ook de inrichting en opvulling van de tenten. Bij een zomerfeest organiseren is vaak inrichitng, vloeren, podium, stroomvoorziening en sanitair gewenst. Deze kunnen wij op professionele wijze voorzien op uw zomerfeest. Hierover kunnen we u ook adviseren.

zomerfeest organiseren

Bressers Tentenverhuur

Bij Bressers Tentenverhuur kunt u terecht voor het huren van alle soorten tenten. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en voorkeuren voor tenten. Bij een zomerfeest organiseren komt veel kijken. Wij willen graag de zorgen rondom de tent uit handen nemen. Dit doen wij door kwalitatief uitstekende tenten aan te bieden en een goede service te leveren. Wij zijn begonnen als Tentenverhuur Helmond maar verzorgen al jaren tenten door heel Nederland op grote evenementen. 

Ontdek meer over Bressers Tenten Verhuur

Bressers Tentenverhuur B.V.
Middendijk 38d
5705 CC Helmond
Noord-Brabant

Neem contact op!