Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Bressers Tentenverhuur

Bij Bressers Tentenverhuur BV bent u aan het juiste adres voor kwaliteit tentenverhuur. Organiseert u een feest, festival of andere feestelijke aangelegenheid? Informeer naar de mogelijkheden.

 

Tentenverhuur Bressers

Het weer in Nederland is vaak onvoorspelbaar en hierdoor is een tent vaak erg gewenst op evenementen en feesten. Bij Bressers Tentenevrhuur verzorgen wij het verhuur van veel verschillende tenten. Voor elk evenement hebben we een passende tent. Daarnaast kunnen we ook de inrichting, accessoires en benodigdheden verzorgen voor iedere tent. Wij denken graag mee over de mogelijkheden voor uw evenement. Bij ons vindt u tenten voor kleine evenementen, maar ook tenten waar duizenden gasten kunnen komen. Wij verzorgen tenten voor grote evenementen als de Zwarte Cross, maar ook op een klein buurtfeest.

Soorten tentenverhuur

 Bressers Tentenverhuur Helmond BV beschikt over de volgende tenten:

tenten_echt_res_.jpg

Feesttent huren

Bressers tentenverhuur B.V. levert verschillende maten feesttenten. Alle tenten hebben de kleuren rood / wit. Tentenverhuur Bressers feesttent huren kan voor elk feest met tientallen tot duizenden gasten. Een echt goed feest vier je in een leuke, gezellige en sfeervolle tent. 

 
fest_2.jpg

Festival tenten 

Huur een festival tent met een breedte van 15 meter. Alle festival tenten hebben de kleuren rood en blauw. Bressers Festivaltent huren kan voor elk festival. Een festival tent kunnen we voor u opzetten inclusief inrichting als podia en vloeren. Daarnaast werken wij betrouwbaar en nauwkeurig zodat de festivaltent altijd stevig en keurig staat.
 
alutent1.jpg

Alutenten

Bressers Tentenvehuur B.V. heeft een groot scala aan aluhallen. Deze hallen worden geleverd in de kleur wit. Deze alutenten hebben een luxe uitstraling en worden dan ook vaak bij luxe evenementen, grote familiefeesten of bij bruiloften gebruikt.
 

Membraantenten

Bressers tentenverhuur B.V. levert verschillende maten membraantenten. Alle tenten hebben de kleur wit. Ook deze tenten hebben een luxe en mooie uitstraling. Deze tenten zijn perfect voor grote evenementen met een luxe sfeer.
 

Pagodetent huren

Deze kleinere tenten, in de afmeting van 5x5 meter, zijn bij Bressers Tentenverhuur B.V. te huur in zadeldaktenten en pagodetenten. Pagodetenten zijn ideaal voor kleinere evenementen of evenementen waar u verschillende ruimtes wilt. Zo worden pagodetenten veel gebruikt bij markten, buurtfeesten of foodfestivals. Een pagodetent huren kunt u bij Bressers Tentenverhuur doen.
 

Inrichting en benodigdheden

Naast het verhuur van tenten zelf, verhuurt Bressers Tentenverhuur ook de inrichting, accessoires en benodigdheden.

 
podium_met_backdrop_voorzijde_en_brugmast.jpg

Podium / Backdrop

Bressers Tentenverhuur B.V. levert verschillende vormen van podia. Een podium kan geleverd worden in alle hoogten en afmetingen. Wij hebben zelf een podium ontwikkeld die stevig is en ook betaalbaar. Het voordeel van dit podium is dat het snel op- en af- te bouwen is.
 
dsc07737.jpg

Inrichting

Zowel de spantenten als de aluhallen van Bressers Tentenverhuur B.V. kunnen voorzien worden van diverse soorten aankleding en inrichting. Wij denken graag mee met u over de mogelijkheden en uw wensen en voorkeuren.
 
tomorrowland_dreamville_2013_res4.jpg

Vloeren

Alle feesttenten van Bressers Tentenverhuur B.V. kunnen voorzien worden van een houten vloer.
 
 
Meer informatie over tentverhuur of direct contact of een vrijblijvende offerte.