Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Tent voor familiefeest huren

Geeft u binnenkort een feest voor de hele familie? Alle familieleden en kinderen in huis past vaak niet, of is niet gewenst. Een tent voor familiefeest huren is dan de ideale oplossing. Bij Tentenverhuur Bressers kunt u terecht voor een passende tent.

Tenten voor een groot familiefeest

Heeft u een grote familie en is iedereen welkom op het familiefeest? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een grote tent waar iedereen in past. Een tent waar de kleintjes kunnen spelen en de ouderen kunnen zitten of een tent waar heel veel mensen passen. Bij Bressers Tentenverhuur kunt u een grote tent huren. Tenten die geschikt zijn voor een groot familiefeest zijn bijvoorbeeld; feesttenten, Alutenten en Membraantenten.

Kleine tent huren voor een klein familiefeest

Bent u op zoek naar een tent voor familiefeest huren voor een kleine familie? Bij Bressers Tentenverhuur bent u aan het juiste adres voor het huren van kleine tenten. We kunnen u bijvoorbeeld helpen met een Pagodetent. Deze tenten kunt u aan elkaar schuiven. Hierdoor kunt u de tent zo groot maken als u wilt. Deze wordt vaak gebruikt bij markten. Een andere tent is een Alutent. Deze tent wordt vaak gebruikt bij bruiloften, tuinfeesten en dorpsfeesten. Deze tent is niet ontzettend groot, maar biedt wel genoeg ruimte voor veel mensen.

Tent voor familiefeest huren

Een ingerichte tent huren

Bressers kan u voorzien van tentinrichting, vloeren, sanitair en podia voor uw familiefeest. Een Alutent kunnen wij voorzien van diverse soorten aankleding. Bijvoorbeeld sfeerverlichting, statafels en bankensets waarmee u de ruimte kunt vullen. Erg handig wanneer u met een grote familie bent waar jong en oud eventjes kan zitten.

Vloeren van Bressers Tentenverhuur 

Bij een familiefeest wilt u natuurlijk dat er een mooie grote tent staat met een stevige vloer als ondergrond. Bressers Tentenverhuur biedt 3 stevige vloeren aan, die de tent een extra uitstraling geeft. U heeft keuze uit een houten klikvloer, houten stelvloer of een cassette vloer. 

Bekijk hier onze vloeren

Verwarming en extra stroom tijdens uw familiefeest  

Bent u van plan om het jaarlijks familiefeest in de winter te vieren? Geen probleem, want Bressers Tentenverhuur kan namelijk professionele verwarming in de tent plaatsen. Hierdoor is zelfs een familiefeest in de winter mogelijk! 

Heeft u extra stroom nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren namelijk aggregaten, inclusief verdeelkasten en stroomkabels. 

Een tent voor familiefeest huren bij Bressers

Al meer dan 25 jaar hebben wij ervaring in het verhuren van tenten. Bij ons bent u dan ook verzekerd van een kwalitatief goede tent. Daarnaast zijn wij in staat om met u mee te denken over alle mogelijkheden. Voor alle evenementen kunt u een tent huren. Vraag direct een offerte aan voor een tent voor familiefeest huren of neem contact met ons op!

Bekijk onze tenten

Hierdoor is het familiefeest ook in de winter erg aangenaam.