Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Pagodetent huren?

Wilt u een pagodetent huren ofwel een crossover tent huren? Pagodetenten huurt u natuurlijk bij de tentenspecialist Bressers Tentenverhuur. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van allerlei formaten tenten waaronder de pagodetent. Deze tent is bijvoorbeeld ideaal voor een kleiner tuinfeest, bruiloft of een andere gelegenheid. Ook worden pagodetenten vaak gebruikt bij de ingang van evenementen etc. 

Formaat pagodetent

De pagodetent is 5 x 5 meter, heeft een nokhoogte van 5,25 meter en een zijkanthoogte van 2,85 meter. Pagodetenten kunnen onderling gekoppeld worden zodat de tent steeds met secties van 5 meter verlengd kan worden. Dit is bijvoorbeeld handig tijdens openlucht evenementen waarbij elke deelnemer zich kan presenteren in een pagodetent. Een pagodetent huren wordt dan ook vaak gedaan bij braderieën, markten en evenementen met verschillende kraampjes. Het voordeel van een pagodetent is dat het er erg gezellig uitziet en dat je met een pagodetent verschillende ruimtes kunt maken.

Pagodetent huren

Pagodetent huren op evenementen

De pagodetent wordt veel ingezet tijdens evenementen en festivals. Op de afbeelding hierboven ziet u hiervan een voorbeeld. Pagodetenten kunnen ook gebruikt worden als foodtenten, u ziet dit bijvoorbeeld op evenementen en festivals. Foodtenten zijn de laatste jaren erg populair geworden en de pagodetenten worden hier dan ook veelal voor gebruikt. 

Pagodetent/Crossover tent huren bij Bressers

Bressers Tentenverhuur heeft meerdere pagodetenten ter beschikking. Wij denken graag met u mee over de inzet van pagodetenten of andere tenten, ookwel de crossover tenten. Onze jarenlange ervaring kan u wellicht goed helpen bij de beste inrichting van uw bijeenkomst, evenement of feest. Van kleinschalige tuinfeesten tot de grootste festivals beginnen met de tenten van Bressers Tenten Verhuur.

Vraag een offerte aan

 

Bressers Tentenverhuur is gespecialiseerd in meerdere soorten en formaten tenten: feesttenten, festivaltenten, alutenten en membraantenten. Ook voor het huren van de inrichting van uw tent, podia, vloeren en sanitair bent u bij Bressers aan het juiste adres.