Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Tuinfeest tent

Geeft u een tuinfeest in een ruime of juist een kleine tuin? Met veel gasten of juist met een intieme groep? Met of zonder een optreden en een podium? Bij Tentenverhuur Bressers beschikken we voor elk tuinfeest over de geschikte tent.

Tentenverhuur voor privéfeesten

Een tuinfeest organiseren is vaak erg veel werk. U moet denken aan de gasten, de verzorging van hapjes en drankjes, de muziek en een gezellige sfeer. Helaas is het in Nederland niet altijd erg lekker weer. Hierdoor is het verstandig om bij een feestje in de tuin een tent te huren. De gasten staan dan gegarandeerd droog en warm. Een tuinfeest wordt vaak gegeven om een verjaardag, jubileum of ander privéfeest te vieren. Voor elke gelegenheid vinden wij een goede tuinfeest tent. Dit is mogelijk voor zowel particulieren als bedrijven.

Tuinfeest tent huren

Tuinfeest tent voor een kleine groep

Wilt u graag een tuinfeest tent huren voor een klein aantal gasten? Bij Bressers Tentenverhuur hebben we een aantal tenten dat zeer geschikt is voor kleine ruimtes en een klein aantal gasten.

  • Pagodetenten: een pagodetent is een ideale tent voor kleine feestjes. De tent is wit en heeft een sfeervolle uitstraling. De pagodetent is erg klein, maar kan verlengd worden door verschillende tenten aan elkaar te zetten.
  • Membraantenten: een membraantent is herkenbaar aan de punt waarin deze loopt. De membraantent is beschikbaar in verschillende afmetingen. Hierdoor zijn er in ons assortiment ook membraantenten beschikbaar die een ideale oplossing bieden voor kleine feestjes. Het voordeel van een membraantent is dat deze erg veel sfeer geeft en een luxe uitstraling heeft. 

Tuinfeest tent voor veel gasten

Gaat u een groot tuinfeest geven met een groot aantal gasten? Dan helpt Bressers Tentenverhuur u graag bij de verhuur van een goede tent. Wij hebben verschillende tenten die geschikt zijn voor een groot feest.

  • Feesttent huren: bij Bressers Tentenverhuur kunt u feesttenten huren in verschillende afmetingen. De feesttenten hebben de kleuren rood en wit. Deze tenten zijn zeer geschikt voor feesten.
  • Alutenten huren: een alutent is een luxe feesttent in de kleur wit. Deze sfeervolle tent wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt bij luxere feesten als bruiloften.

Ontdek alle tenten

tuinfeest tent

De inrichting en accessoires van een tuinfeest

Bij het regelen van een tuinfeest komt veel kijken. Gelukkig kan Bressers Tentenverhuur de zorgen om een tent en de inrichting hiervan van u afnemen. Bij ons kunt u een tuinfeest tent huren, maar ook de volledige inrichting en bijpassende accesspores. Wij kunnen de volgende aspecten voor u verzorgen: meubilair, vloer en een podium. Zo is uw tuinfeest direct helemaal compleet. Daarnaast bouwen we alles gemakkelijk voor u op en bent u in één keer klaar. We denken graag met u mee over de mogelijke oplossingen voor uw tuinfeest en realiseren een sfeervol feest.

Grote partytent huren

Bent u van plan om een buurtbarbecue of tuinfeest te organiseren? De partytenten zijn dan een de tenten die u zoekt. Een grote partytent opzetten is een hele klus en moet stabiel en stevig geplaatst worden. Daarnaast moet de tent van premium kwaliteit zijn en bestand zijn tegen hevige regenbuien. Dit kunt u dan ook beter overlaten aan een expert. Wij komen u dan ook maar al te graag helpen met het opzetten van een grote partytent voor een buurt- of tuinfeest. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Tuinfeest tent huren bij Tentenverhuur in Limburg

Bressers Tentenverhuur kan u helpen bij het huren van een tuinfeest tent en eventueel bijpassende inrichting. Wij zetten de tent op en kunnen deze ook voor u afbouwen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om de stevigheid en kwaliteit van de tent. Wij helpen u graag bij uw tuinfeest tent en andere privéfeesten. Bressers Tentenverhuur is al jarenlang actief in de verhuur van tenten. Bij ons kunt u zowel een grote tent huren als een kleine tent huren. Wij zijn van alle markten thuis en denken graag met u mee.

Vraag nu een offerte aan