Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Feesttent huren

Geeft u binnenkort een feest en wilt u hiervoor een feesttent huren? Voor welke gelegenheid u ook een feesttent nodig heeft en hoeveel personen u ook verwacht, bij ons vindt u de tent die past in uw situatie.

Feesttent voor ieder evenement

In Nederland is het weer helaas niet altijd zonnig en droog. Vaak is het weer ontzettend onregelmatig. Wanneer u een evenement organiseert is het dan ook belangrijk om een overdekte ruimte te hebben. De gasten kunnen dan droog in de feesttent staan. Bij Tentenverhuur Bressers kunt u voor elk evenement een geschikte feesttent huren. Bijvoorbeeld een luxe feesttent of juist een gezellige feesttent. Bressers adviseert u altijd graag over de mogelijkheden in verschillende feesttenten.

Grote tent huren

Bressers Tentenverhuur B.V., feesttenten verhuur, verhuurt feesttenten met een breedte vanaf 10 meter. Ons ruime assortiment feesttenten bestaat uit rood/wit gestreepte tenten die telkens verlengd kunnen worden met secties van 5 meter. Op die manier creëert u de feesttent met de afmeting die voor uw situatie van toepassing is. De feesttenten van Bressers Tentenverhuur worden voor allerlei doeleinden ingezet, zoals bedrijfsfeesten, tuinfeestten, buurtfeesten, festivals etc. Daarnaast verhuren we luxe feesttenten die wit van kleur zijn en bijvoorbeeld erg geschikt zijn als bruiloft tent of bij luxe evenementen.

Vraag een offerte aan

Feesttent huren feesttent huren

Aandachtspunten bij een feesttent huren

Onze feesttenten kunnen op zowel een bodem van gras als op een beklinkerde bodem worden geplaatst. Feesttenten van Bressers Tentenverhuur B.V. kunnen daarnaast worden voorzien van nooddeuren. Wij raden aan om bij het huren van een feesttent een KLIC-vergunning aan te vragen (Kabels en Leidingen Informatie Centrum). Op onze website vindt u ook veel informatie over onze werkwijze.

Inrichting bij feesttent huren

Onze feesttenten kunnen worden voorzien van diverse inrichtingen. Hierbij kunt u denken aan de volgende mogelijkheden:

         Vraag een offerte aan voor een feesttent inclusief inrichting/aankleding naar wens.

Vloeren in uw feesttent

Onze feesttenten kunnen indien gewenst worden voorzien van een houten klikvloer.

         Vraag een offerte aan voor een feesttent inclusief een vloer naar wens.

Wilt u een feesttent huren?

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u speciale wensen die u met ons wilt bespreken? Neem dan nu contact met ons op of vraag een offerte aan. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

Wilt u een tent huren voor uw bruiloft? Meer over Tentenverhuur bruiloften of over het huren van een tuinfeest tent.