Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Evenementen tent huren

Wilt u een evenemententent huren? Voor ieder evenement vindt u bij Bressers Tentenverhuur een passende tent. In ieder formaat kunt u bij ons tenten huren. Tenten geschikt voor kleine tuinfeesten tot tenten voor grote festivals. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en denken met u mee!

Advies bij een evenemententent huren

Evenementententen kunnen naast een zachte ondergrond ook op een beklinkerde ondergrond geplaatst worden. Daarnaast kunnen de tenten van nooddeuren worden voorzien, wat uiteraard ten goede komt van de veiligheid en in de meeste gevallen verplicht is. Tot slot raden wij u aan een KLIC-vergunning aan te vragen (Kabels en Leidingen Informatie Centrum).

Afmetingen & mogelijkheden evenemententent huren

Wij verhuren een evenemententent vanaf een minimale afmeting van 10x10 meter in de kleuren wit/rood. De feesttenten zijn verlengbaar  met secties van 5 meter. De breedtes van onze evenementententen zijn 10 tot 20 meter (varianten; 10, 12, 15 en 20 meter). Indien u een grote evenemententent huurt zijn de nokhoogtes 5 of 6 meter (afhankelijk van de breedte van de tent), de zijkanthoogte bij feesttenten is altijd 2,40 meter.
Naast de rood-wit gekleurde feesttenten verhuren wij ook een grote evenementen tent (festivaltent). Deze grotere evenemententent heeft een hogere nokhoogte (6,7 meter), een hogere zijkant (3 meter) en is blauw/rood van kleur. Daarnaast is de tent niet licht doorlatend, in tegenstelling tot de rood-witte feesttenten die een kleine hoeveelheid licht doorlaten.

Bruiloft tent huren

Wilt u graag een tent huren voor uw bruiloft? Trouwen in een tent wordt steeds populairder. Een tent biedt u dan ook de mogelijkheid om buiten te trouwen in de natuur of op eigen locatie, zoals in uw tuin of weiland. Steeds vaker krijgen we dan ook de vraag naar een sfeervolle bruilofttent. We bieden meerdere witte tenten aan die geschikt zijn voor een bruiloft. Afhankelijk van de grootte van de groep genodigden kunt een passende tent vinden. Zowel voor de trouwceremonie, receptie, diner als dansfeest kunnen wij een tent naar wens realiseren. Veel tenten kunnen ook verlengd worden, zodat de tent aansluit op uw wensen.

Evenementen tent huren

Een feesttent huren

Heeft u iets te vieren? Dan kunt u bij Tentenverhuur Bressers een geschikte feesttent huren. Wij bieden verschillende grote en kleine feesttenten aan, maar ook Pagode en Membraamtenten kunnen worden gehuurd. De tenten kunnen ook geleverd worden met een houten ondergrond en eventueel een podium met backdrop. Kijk voor alle mogelijkheden op onze tentenpagina.

Volledig ingerichte evenementen tent huren bij Bressers Tentenverhuur

Al onze tenten kunnen worden voorzien worden van vele soorten inrichting en aankleding. Denk aan meubilair, vloerbedekking, tapijttegels, wandbekleding, hemelbekleding en toepasselijke sfeerverlichting, alles wordt door Bressers Tentverhuur voor u geregeld. Een volledig ingerichte evenemententent geeft uw evenement extra uitstraling en sfeer. Lees meer over het inrichten van een evenemententent.

Dus heeft u vragen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via 0492 – 599494 of vraag vrijblijvend een offerte op.

Vraag nu een offerte aan