Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Tentverhuur

Volg de nieuwe trend, huur een tent

Heb je wat te vieren dan kun je dat natuurlijk thuis doen. Als je huis groot genoeg is en het gezelschap niet te omvangrijk dan kan dat prima. Maar wil je meer mensen uitnodigen dan wordt je huis al snel letterlijk te klein. Een zaaltje in de buurt huren of bij een zalencentrum is dan wellicht een andere optie. Maar dat is wel erg standaard. Bij elk evenement, past een tent.

Wil je eens iets totaal afwijkends doen, iets dat nog niet eerder bij jou in de familie of vriendenkring is gebeurd? Dan huur je een tent. Niet zomaar een tent, maar een ruime, stevige tent waar je een flink gezelschap kunt ontvangen. Die tent kun je laten neerzetten op vrijwel iedere locatie die jij wilt. De enige voorwaarde is dat het niet te hard waait, want bij storm mag een tent niet worden opgezet of blijven staan. Dit om de veiligheid van de gasten niet in gevaar te brengen.

Tentverhuur

Huur een tent met service

Natuurlijk huur je een evenemententent inclusief service. Dat wil zeggen dat de tent op de gewenste locatie wordt afgeleverd en daar door deskundige bouwers wordt opgezet. Nadat je feest of evenement is afgelopen wordt de tent ook weer netjes afgebroken en opgehaald. Hier hoef je zelf niet voor te zorgen. Ook de inrichting van de tent kun je van te voren aangeven. De inrichting van de tent hangt af van jouw wensen. Wil je dat er tafels en stoelen worden geplaatst of alleen statafels? Er wordt standaard een vloer in de tent gelegd van vlonders of een zogenaamde cassettevloer. Wordt er een optreden verzorgd of worden er speeches gehouden dan kan er in de tent ook een podium worden gebouwd.

Feesttent huren

Niet alleen voor feesten en partijen

Een tent huren kun je ook doen wanneer je bij voorbeeld een festival organiseert met diverse activiteiten die deels overdekt zijn, daarvoor hebben we festivaltenten. Dan is een tent de beste oplossing. Daarnaast kun je tenten huren wanneer je een kamp organiseert met de leerlingen van je school of de leden van een vereniging. Voor al deze doeleinden zijn passende tenten te huur met voldoende slaapplaatsen voor alle gasten. Wanneer je bij het aanvragen van een offerte voor de huur van één of meerdere tenten je wensen kenbaar maakt dan doet Tentenverhuur Bressers je direct een passend aanbod.

Festivaltent huren

Trouwen in een tent

Het weer in Nederland is nou eenmaal niet erg betrouwbaar. Op de mooiste dag van uw leven wilt u niet dat er ook maar iets in het water valt. Hiervoor kunt u een bruiloft tent huren bij Bressers. Een mooie tent zorgt voor een gezellige en knusse uitstraling, warmte en droogte. Bressers kan ook de inrichting en vloer verzorgen voor uw tent waardoor dit allemaal uit handen wordt genomen op de grote dag.

Bruiloft tent huren

Technische toepassingen

Ook voor niet persoonlijke toepassingen kan een tent worden gehuurd. Zo kan deze dienen als opslag op een bouwterrein. Maar een werktent kan ook heel handig zijn bij projecten in de buitenlucht waar wel bewerkingen moeten worden uitgevoerd die moeten worden beschermd tegen regen, wind en andere invloeden. Een werktent kun je zo lang huren als het project duurt. Zo kun je altijd doorwerken aan je project, of het weer nu wel of niet meewerkt. 

Werktent huren

Een groot evenement, dat vraagt om een tent

Voor ieder evenement waar je een grote groep gasten wilt ontvangen is een tent een prima oplossing. Het is overdekt en solide en je hoeft je geen zorgen te maken als het weer onverhoopt toch niet zo goed meewerkt als je had gehoopt. De tent is verzekerd waterdicht en je feest, beurs of evenement kan gewoon doorgaan. Tentenverhuur Bressers uit Helmond vertelt je graag meer over alle mogelijkheden die wij bieden.

Ja, ik wil graag meer informatie

Lees meer over Bressers Tentenverhuur Helmond