Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Tentverhuur

Tentverhuur: voor ieder evenement een passende tent

Voor iedere gelegenheid kunt u bij Tentenverhuur Bressers een geschikte tent vinden. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten zijn wij de specialist in tentverhuur.

Snel lezen:

Professionele tenten voor iedere situatie

Organiseer je binnenkort een feestelijke evenement of is er een speciale gelegenheid? Er zijn veel situaties met een goede reden om een tent te huren. Bijvoorbeeld wanneer u een verjaardag wilt vieren, maar liever geen zaaltje in de buurt afhuurt. Of wanneer u liever zeker bent van een droge plek tijdens uw bruiloft. In de huidige Coronatijd zijn er nieuwe redenen ontstaan voor het huren van een tent. Zo worden onze tenten nu ingezet bij scholen en universiteiten, sportclubs, bedrijven, ziekenhuizen en teststraten. Ook dan kunt u bij ons terecht. Kortom, voor elke situatie vindt u bij Bressers Tentenverhuur een geschikte tent.

Tentverhuur bij Bressers

  • Groot aanbod in tenten, elke toepassing mogelijk
  • Betaalbaar
  • Beste service
  • Tevens verhuur van accessoires
  • Altijd goed onderhouden tenten (eigen werkplaats)

Tentverhuur in Coronatijd

Het afgelopen jaar is totaal anders verlopen dan andere jaren. Terwijl normaal gesproken onze agenda is gevuld met festivals en grote evenementen waar onze tenten veel gebruikt worden, bleef deze nu lange tijd heel leeg. We moesten dan ook op zoek naar andere evenementen waar onze tenten geplaatst konden worden. We zijn veel benaderd door bedrijven en instellingen. Op dit moment worden onze tenten hoofdzakelijk gebruikt door ziekenhuizen, sportscholen, scholen en onderwijsinstellingen. Maar ook als werktent bijvoorbeeld. Daarnaast hebben we ook tenten voor bruiloften ingezet. Het is een heel gek jaar, maar wij blijven zoeken en meedenken naar die mogelijkheden die er wél zijn om onze tenten in te zetten.

Werktent

Onze tenten zijn ook ideaal om te huren voor niet persoonlijke toepassingen. Ontdek bijvoorbeeld tentverhuur als oplossing voor opslag op een bouwterrein. Een werktent kan ook heel handig zijn bij projecten in de buitenlucht waar wel bewerkingen moeten worden uitgevoerd die beschermd moeten worden tegen regen, wind en andere invloeden. Een werktent kunt u zo lang huren als het project duurt. Zo kunt u altijd doorwerken aan uw project, of het weer nu wel of niet meewerkt.

Trouwen in een tent

Het weer in Nederland is nou eenmaal niet erg betrouwbaar. Op de mooiste dag van uw leven wilt u niet dat er ook maar iets in het water valt. Ons tentverhuur voor bruiloften biedt hiervoor de juiste oplossing! U kunt een bruiloftstent huren bij Bressers. Een mooie tent zorgt voor een gezellige en knusse uitstraling, warmte en droogte. Bressers kan ook de inrichting en vloer verzorgen voor uw tent waardoor dit allemaal uit handen wordt genomen op de grote dag.

Festival tent & grote evenementen

Een tent kunt u ook huren wanneer u bijvoorbeeld een festival organiseert met diverse activiteiten die deels overdekt zijn, daarvoor hebben we praktische festivaltenten. Bressers is de specialist in tentverhuur op het gebied van festivals en grote evenementen. De tent is verzekerd waterdicht en uw feest, beurs of evenement kan gewoon doorgaan. Tentenverhuur Bressers uit Helmond vertelt u graag meer over alle mogelijkheden die wij bieden.

Natuurlijk huurt u een evenemententent inclusief service. Dat wil zeggen dat de tent op de gewenste locatie wordt afgeleverd en daar door deskundige bouwers wordt opgezet. Nadat uw feest of evenement is afgelopen wordt de tent ook weer netjes afgebroken en opgehaald. Hier hoeft u zelf niet voor te zorgen. Ook de inrichting van de tent kunt u van te voren aangeven. De inrichting van de tent hangt af van uw wensen. Wilt u dat er tafels en stoelen worden geplaatst of alleen statafels? Er wordt standaard een vloer in de tent gelegd van vlonders of een zogenaamde cassettevloer. Wordt er een optreden verzorgd of worden er speeches gehouden dan kan er in de tent ook een podium worden gebouwd.

Tent huren voor scholen

Heeft u binnen een korte tijd behoefte aan extra ruimte voor uw school? Dan is onze tentverhuur voor scholen zeer geschikt. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte voor een extra klaslokaal met getoogde ramen voor natuurlijk licht. We kunnen u ook helpen met de inrichting ervan.

Tentverhuur voor sportscholen

Wilt u meer ruimte bij uw sportschool om buiten sporten mogelijk te maken? Het huren van een tent voor uw sportschool is de perfecte oplossing. Hierin kunnen meerdere apparaten geplaatst worden, maar ook groepslessen worden gegeven. Dit is een veilige oplossing voor de huidige situatie.

Tentverhuur op maat

Bressers heeft al meer dan 25 jaar ervaring in tentverhuur. We zijn dan ook specialist in het vinden van tentoplossingen voor uw evenement of situatie. Er zijn veel verschillende tenten leverbaar waar u uit kunt kiezen. We denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw vraag. Niet alleen met tentverhuur, maar ook met de inrichting kunnen we u helpen. Daarnaast wordt alles veilig en nauwkeurig voor u opgebouwd. We hebben alles in huis om uw feestelijke evenement of speciale gelegenheid een succes te maken.

Offerte aanvragen

Tentverhuur