Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Tentverhuur voor sportscholen

Bent u op zoek naar meer ruimte bij uw sportschool? Bij Tentenverhuur Bressers bent u aan het juiste adres! Het huren van een tent is de perfecte oplossing om snel extra ruimte te creëren voor uw sportschool. Ideaal voor groepslessen of om meerdere apparaten neer te zetten. Zo kunnen er meer mensen tegelijkertijd gaan sporten om de 1,5 meter maatregelen na te leven. Wij beschikken over een groot aanbod aan tenten, waardoor er altijd één bij zit voor uw situatie. Daarnaast leveren wij ook nog extra voorzieningen, zoals vloeren en aggregaten voor stroom. Geniet van een hoge kwaliteit tenten, excellente service en een snelle levering en huur een tent voor uw sportschool bij Tentenverhuur Bressers!

Tent huren voor uw sportschool

Tentenverhuur Bressers is dé specialist wanneer gaat om tentenverhuur voor sportscholen. Wij bieden een groot assortiment aan tenten, met verschillende breedtes, lengtes en hoogtes. De tenten zijn zeer geschikt voor een uitbreiding bij de sportschool of om tijdelijk extra ruimte te bieden voor uw leden. Door de grootte van de tenten, zijn ze uitermate geschikt voor het geven van groepslessen of om extra apparaten neer te zetten. Zo kan de 1,5 meter maatregel worden nageleefd door u en uw sporters. Het is al lastig genoeg om de sportschool open te houden met de maatregelen en restricties voor sportscholen en andere recreatiebedrijven. Een tent zorgt voor een veilige en ruime omgeving voor de sporters, waardoor ze zonder risico lekker gezond bezig kunnen zijn! 

Tent huren

Groot aanbod aan tenten

Bij Tentenverhuur Bressers kunt u kiezen uit een groot assortiment tenten. Zo zijn er de Alutenten, ook wel Aluhallen genoemd, die worden geleverd in de kleur wit. Deze tenten zijn zeer geschikt voor geasfalteerde en beklinkerde ondergronden. Ideaal voor naast uw sportschool! Alutenten zijn verkrijgbaar in breedtes van 10, 15 of 20 meter. Deze tenten zijn een praktische oplossing voor de 1,5 meter maatregel, waarmee sporters weer snel die conditie en kracht weer kunnen opbouwen. Daarnaast bieden wij ook Membraantenten aan. Deze zijn naast een geasfalteerde en beklinkerde ondergrond, ook geschikt voor op grasvelden. De membraantenten zijn voorzien van een ronde kop en hebben een diameter van 12 meter. Het dak van deze membraantent is gemaakt van niet lichtdoorlatend tentdoek terwijl de zijkant van de tent is gemaakt van lichtdoorlatend tentdoek. Zo lijkt de tent van binnen nog ruimer!

Bekijk ons aanbod

Tentenverhuur voor sportscholen

Tent huren met extra voorzieningen

Naast tenten zijn er ook nog andere voorzieningen in ons verhuurassortiment te vinden. Denk bijvoorbeeld aan vloeren voor in uw tent. U heeft de keuze tussen een houten klikvloer, houten stelvloer, of een cassette vloer. Wij helpen u graag bij het kiezen voor de juiste vloer. Het is belangrijk dat uw sporters veilig kunnen sporten op een vlakke ondergrond zonder extra risico te lopen op het krijgen van blessures door oneffenheden. Daarnaast leveren wij ook aggregaten, zodat de tent bij uw sportschool is voorzien van stroom. Met deze voorzieningen maakt u van de tent een extra ruimte die van alle gemakken is voorzien!

Waarom Tentenverhuur Bressers?

  • Altijd snelle levering
  • Hoogwaardige kwaliteit tenten
  • Breed assortiment
  • U bent bij ons voor meerdere doeleinden aan het juiste adres
  • Flexibel
  • Jarenlange ervaring
  • Goede service 

Vraag een offerte aan

Heeft u al interesse gekregen in het huren van een tent voor uw sportschool, of heeft u behoefte aan extra informatie? Neem gerust contact met ons op en wij beantwoorden graag uw vragen. Daarnaast geven wij u advies op maat bij het kiezen van de juiste tent. Heeft u al iets in gedachten en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wacht niet langer en ontvang vrijblijvend een offerte!

Offerte aanvragen