Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Werktent huren

Bij een project komt veel kijken, waardoor er soms veel tijdsdruk op komt te staan. Als het weer dan ook nog eens tegenzit kan je voor stressvolle situaties komen te staan. Bij Tentenverhuur Bressers bieden wij een perfecte oplossing voor dit probleem: Werktenten! Kies een werktent uit ons grote assortiment zodat uw werkzaamheden door kunnen gaan wanneer het weer tegen zit. Van kleinere tenten die dienen als overkapping, of tot grote werktenten die geschikt zijn voor extra opslag of werkruimte, een werktent huren doe je bij Tentenverhuur Bressers!

Werktent huren bij Bressers

Bij een werktent huren komt vaak meer denken dan u op voorhand zou denken. Elke ondergrond en situatie is anders, waardoor het kiezen van de juiste werktent soms moeilijk kan zijn. Wij denken graag met u mee en geven advies op maat, zodat u verzekerd bent van de juiste werktent bij uw bedrijf of project. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen u zo spoedig mogelijk helpen!

Groot aanbod aan werktenten

Bij Tentenverhuur Bressers beschikken wij over een groot aanbod aan werktenten, zodat er altijd een tent bij zit die perfect bij uw situatie past. Neem bijvoorbeeld de Pagodetenten. Deze tenten zijn iets kleiner van formaat en zijn uitermate geschikt om onder te werken, met bijvoorbeeld houtbewerking. Daarnaast kunnen ze ook dienen als opslag voor spullen die niet nat mogen worden. Deze tenten zijn onderling koppelbaar, waardoor u verschillende vormen kunt creëren. Bovendien zijn deze tenten rondom geheel dicht te maken, zodat u volledig bent beschermd tegen weer en wind! Naast Pagodetenten bieden wij ook andere (grotere) werktenten aan, zoals de alutenten en membraantenten. Bekijk ons grote assortiment en bestel de werktent die u voor ogen had.

Bekijk assortiment tenten

Opslagtent huren

Heeft u een tijdelijke ruimte nodig voor de opslag van uw goederen? Een opslagruimte huren is vaak erg duur, terwijl een tent op uw bedrijfsterrein een goede oplossing kan zijn. Veel bedrijven nemen een tijdelijke opslagtent tijdens piekperiodes of tijdens een verbouwing. Een opslagtent creëert snel veel ruimte en is een veilige oplossing.

Pagodetent Tentenverhuur Bressers

Groot verhuurassortiment

Zoals al eerder genoemd, komt er bij het huren van een werktent meer kijken dan je zou denken. Bij Tentenverhuur Bressers bieden wij naast tenten, een totaalpakket aan. Denk dan bijvoorbeeld aan een vloer voor in de tent, een aggregaat voor stroomvoorziening, of misschien wel verwarming. Wij denken graag met u mee om de extra ruimte zo functioneel mogelijk te maken. 

Ons verhuurassortiment

Vraag een offerte aan!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het huren van een werktent bij Bressers? Vul dan de gegevens in en vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor eventuele vragen of advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Offerte aanvragen