Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Tent huren voor scholen

Bent u op zoek naar extra ruimte voor uw school? Huur dan één van onze praktische tenten! Bij het huren van een tent komt vaak meer kijken dan u denkt. Daarom kijken we graag samen met u naar de situatie en geven we advies over welke tent het beste bij uw situatie past. Wij bieden een groot en divers aanbod met hoge kwaliteit tenten. Zo zorgt u voor een veilige en praktische extra ruimte voor uw school.

Tentverhuur voor scholen

Als u snel behoefte heeft aan extra ruimte voor uw school, kan een grote tent een praktische en snelle uitweg bieden. Door onze jarenlange ervaring zullen wij u met raad en daad bijstaan, om te zorgen dat u de juiste tent krijgt voor de specifieke situatie. Wij bieden verschillende soort tenten aan, zoals Alutenten. Deze zijn zeer geschikt voor het bouwen op een geasfalteerde of beklinkerde ondergrond. U kunt kiezen tussen breedtes van 10, 15 en 20 meter. Perfect voor een extra klaslokaal! Deze tenten kunnen namelijk met getoogde ramen geleverd worden, voor natuurlijk licht. Daarnaast bieden wij ook Membraantenten. Deze tenten beschikken over een dak van een niet lichtdoorlated tentdoek, terwijl de zijkant wel lichtdoorlated zijn. Al onze membraantenten kunnen ook op een beklinkerde ondergrond gebouwd worden. De tenten kunnen optioneel met nooddeuren geleverd worden.

Tent huren

Tent huren bij Tentenverhuur Bressers

Bekijk ons verhuurassortiment

Bressers staat niet alleen bekend als tentverhuur voor scholen, maar levert ook andere voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan verwarming voor in de tent tijdens wat koudere dagen. De verwarmingen zorgen naast verwarmde lucht tevens voor verse lucht. Uiteraard is de temperatuur regelbaar middels een thermostaat. Daarnaast levert Tentenverhuur Bressers ook aggregaten die in verschillende vermogens leverbaar zijn. Zo is het niet slechts een tent, maar wordt het met de elektriciteit en verwarming omgetoverd in een echt klaslokaal!

Bekijk ons assortiment!

Vraag nu een offerte aan!

Heeft u interesse gekregen in het huren van een tent bij Tentenverhuur Bressers, of heeft u vragen met betrekking tot het huren van een tent? Wij beantwoorden graag uw vragen en geven advies op maat! Wacht niet langer en ontvang vrijblijvend een offerte!

Offerte aanvragen