Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Tentenverhuur Helmond

Tentenverhuur Bressers is specialist in het verhuren van tenten. Voor verschillende evenementen en activiteiten kunnen bij Bressers tenten gehuurd worden. Bijvoorbeeld voor dorpsfeesten, bruiloften en festivals.

Alle soorten tenten huren

Heeft u binnenkort een evenement en hiervoor een tent nodig? Bij Bressers Tentenverhuur denken we graag met u mee en vindt u in ons ruime aanbod altijd de perfecte tent. Wij hebben veel verschillende tenten in verschillende afmetingen. In ons assortiment aan tenten vindt u grote en kleine tenten, maar ook tenten die u gemakkelijk kan verlengen door meerdere tenten aan elkaar te schuiven.

Tenten voor alle evenementen

Bij Tentenverhuur Bressers verhuren we veel tenten voor onderstaande evenementen:

Tentenverhuur Helmond

Tentenverhuur Helmond 

Bressers Tentenverhuur Helmond is opgericht in 1969 en ontstond als verkoopwagen op festivals en evenementen. In 1980 zijn we begonnen met het verkopen van tenten. Bij de eerste editie van de Zwarte Cross in 1997 mochten wij de tent verzorgen. We zijn nog steeds ontzettend veel aan het ontwikkelen en proberen altijd met innoverende ideeën en producten te komen. Lees meer over onze historie!

Eigen professionele werkplaats

In onze eigen werkplaats kunnen we de producten zelf van hoge kwaliteit maken. Wij hebben dan ook onze eigen technieken ontwikkeld zodat de tenten snel en stevig kunnen worden geplaatst en lang meegaan.

Ervaren tentenverhuur

Bij Tentenverhuur Bressers proberen onze medewerkers altijd met u mee te denken. Wij hebben veel ervaring in het verhuren van tenten. Benieuwd wie er achter onze organisatie zitten? Ontmoet onze medewerkers en lees meer over onze werkwijze!

Contact

Bressers Tentenverhuur Helmond is gevestigd in Helmond. Wij verzorgen echter tenten op evenementen door het hele land. Door onze eigen transport kunnen wij overal ter plaatse zijn. 

Bressers Tentenverhuur B.V.
Middendijk 38d
5705 CC Helmond
Noord-Brabant

Contact