Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Tenten huren

Tenten huren voor elk evenement

Wilt u tenten huren voor een evenement dat u organiseert? Voor zowel een klein als groot evenement, kunt u terecht bij Bressers Tentenverhuur. Wij hebben jarenlange ervaring in het verhuren en opzetten van tenten en de passende accessoires en benodigdheden. Bij Bressers informeren we u graag over de mogelijkheden en adviseren we u over passende tenten. 

Nauwkeurig & betrouwbaar

Bij tenten huren komen veel dingen kijken. Het uitkiezen van de juiste tent kan erg last zijn, net zoals het uitkiezen van de benodigde spullen bij een tent. Wanneer u een groot evenement organiseert, wilt u graag dat alles soepel en veilig verloopt. Bij Bressers garanderen we dit. Wij kunnen u goed helpen met het uitkiezen van de tent. Daarnaast werken wij nauwkeurig en betrouwbaar. 

Bressers Tentenverhuur

Gaat u een groot evenement organiseren? Wilt u daarbij juist een grote tent huren of pagodetent huren? Bressers Tentenverhuur B.V. is u graag van dienst. Wij kunnen u door onze jarenlange ervaring en knowhow voorzien van het juiste advies indien u tenten gaat huren. Voor tenten huren bent u bij ons dus aan het juiste adres. Uiteraard heeft u een budget, dus bent u benieuwd wat het kost om bij Bressers tenten te huren, vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Bekijk ons assortiment tenten huren

Tenten huren