Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Tenten huren

Tenten huren voor elk evenement

Wilt u graag tenten huren voor een evenement? Voor veel verschillende evenementen komen tenten te pas. Van festivals tot aan buurtfeesten kunt u een tent huren bij Bressers Tentenverhuur. Bij ons vindt u tenten in alle soorten en maten. We adviseren u graag over de best passende tent bij uw evenement.

Altijd een passende tent

Bressers tenten huren betekent een evenement zonder zorgen over het weer. In Nederland en België is het weer ontzettend onvoorspelbaar. Hierdoor kunt u het er beter niet op wagen om een buitenfeest te organiseren zonder tent. Wanneer u een tent huurt bij Bressers Tentenverhuur bent u voorzien van een betrouwbare tent. Naast de tenten huren, kunt u deze bij ons ook inrichten naar wens of een podium erbij bestellen. Bij veel verschillende feesten is dit ontzettend handig, bijvoorbeeld een tuinfeest, studentenfeest, familiefeest, personeelsfeest, buurtfeest en nog meer!

Een tent voor uw bruiloft huren

Het huren van tenten is voor veel evenementen noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan een groot buurtfeest, zomerfeest, festival, bruiloft of tuinfeest. Een tent komt in alle gevallen goed van pas. Tegenwoordig zien we ook steeds vaker tenten terug op bruiloften. Een tent geeft dan ook veel sfeer en creëert direct een leuke feestplek. In het ruime assortiment aan tenten van Bressers vindt u dan ook prachtige witte alutenten en bijvoorbeeld pagodetenten. Deze tenten hebben een chique uitstraling en zijn volledig wit, ideaal voor de bruiloft.

Tent huren bedrijven

Bedrijven organiseren vaak bedrijfsfeesten, zakelijke events of hebben bijvoorbeeld extra ruimte nodig. In plaats van een magazijn aanbouwen, kunt u namelijk ook tijdelijk een tent als magazijnruimte gebruiken. Ook worden onze tenten bijvoorbeeld gebruikt voor kerstbomenverkoop of vuurwerkverkoop. Het is dan vaak handiger om een grote tent te huren dan tijdelijk een pand te huren. Wij maken dan graag een passende offerte voor u.

Tenten huren voor festivals

Bij Bressers Tentenverhuur kunt u ook tenten huren voor festivals. De grootste tenten voorzien van alle benodigde certificaten vindt u bij Bressers. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare tent voor uw feest. De festivaltenten zetten we voor u op en halen we weer voor u uit elkaar. Daarnaast kunnen we uw festivaltent voorzien van podia, vloeren en wellicht andere inrichting. We kunnen uw festival ook van sanitair voorzien. Huurt u een Bressers tent, dan zit er altijd een tentboek bij. In dit boek staat onder andere de maximale belasting en de controle berekening.

We kunnen de tent voor u inrichten

Wilt u een ingerichte tent huren? Dat kan bij Bressers Tentenverhuur. Wij kunnen uw tent voorzien van statafels en bankensets, sfeerverlichting, vloerbekleding en wand- en hemelbekleding. Hierdoor krijgt de gehuurde tent direct een prettige sfeer.

Laat u informeren

Voor ieder evenement hebben wij een passende tent. Voor grote feest kunt u bij ons een grote tent huren, maar we hebben ook kleinere tenten die bijvoorbeeld ideaal zijn voor een klein tuinfeest of studentenfeest. Bressers tenten voldoen altijd aan de hoogste kwaliteitseisen. We informeren u graag over alle mogelijkheden!

Bekijk onze tenten

Tenten huren