Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Grote tent huren

Wilt u een grote tent huren? Dan bent u bij Tentenverhuur Bressers aan het juiste adres. Bij het organiseren van een evenement komt het één en ander om de hoek kijken. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u met raad en daad bijstaan als u een grote tent gaat huren. 

Mogelijkheden grote tent huren bij Tentenverhuur Bressers uit Helmond

Wij verhuren grote tenten met een minimale afmeting van 10x10 meter in de kleuren wit/rood. Al onze tenten zijn verlengbaar  met secties van 5 meter. De breedtes van onze grote tenten zijn 10 tot 20 meter (varianten; 10, 12, 15 en 20 meter). Indien u een grote feesttent huurt zijn de nokhoogtes 5 of 6 meter (afhankelijk van de breedte van de feesttent), de zijkanthoogte bij feesttenten is altijd 2,40 meter. Lees meer over een feesttent huren.

Grote tent huren

Grote festivaltenten huren bij Tentenverhuur Bressers uit Helmond

Naast feesttenten verhuren wij ook festivaltenten. De festivaltenten hebben een hogere nokhoogte (6,7 meter), een hogere zijkant (3 meter) en zijn blauw/rood van kleur. Daarnaast is de festivaltent niet licht doorlatend, in tegenstelling tot de feesttenten die een kleine hoeveelheid licht doorlaten. Lees meer over onze festivaltenten.

Grote tent huren

Advies bij een grote tent huren

Al onze grote tenten kunnen naast een zachte ondergrond ook op een beklinkerde ondergrond geplaatst worden. Daarnaast kunnen alle grote tenten van nooddeuren worden voorzien, wat uiteraard ten goede komt van de veiligheid en in de meeste gevallen verplicht is. Indien u een grote tent gaat huren raden wij u aan een KLIC-vergunning aan te vragen (Kabels en Leidingen Informatie Centrum). Voor tent verhuur gaat u naar Bressers. Bressers tenten beschikken altijd over een tentboek. Hier staat bijvoorbeeld de maximale belasting in weergegeven.

Grote tent huren voor bruiloft

Gaat u binnenkort trouwen, of moet u een tent regelen voor de bruiloft? Bij Tentenverhuur Bressers zijn onze tenten van zeer groot formaat, waardoor er genoeg ruimte is voor alle gasten! Wij adviseren u graag over het maken van de juiste keuze en helpen u bij het realiseren van de perfecte tent voor deze speciale dag. Tevens kunnen wij ook zorgen voor de inrichting van de tent om het plaatje compleet te maken. Denk aan sfeerverlichting, statafels, podia, bekleding voor de vloer, wanden en plafond. Tevens kunnen wij ook zorgen voor verwarming, stroomvoorziening en sanitaire voorzieningen. Wij nemen het graag uit uw handen, zodat u onbezorgd kunt focussen op de kleine details! 

Inrichting mogelijkheden

Pagodetenten huren

Uw grote tent kan prima gecombineerd worden met een pagodetent die bijvoorbeeld bij de ingang van uw feesttent wordt geplaatst. Wachtende bezoekers staan comfortabel in de pagodetent. Ook kunt u een aantal pagodetenten aan elkaar koppelen en gebruiken als foodtenten. Kortom, de pagodetent kan een mooie aanvulling op uw grote feesttent vormen. Ook hierin adviseren wij u graag. Lees hier alvast meer over de pagodetent.

Een feesttent huren

Ook als u een feesttent wilt huren zit u goed met een Bressers tent. We bieden verschillende luxe feesttenten aan, variërend van knus en gezellig tot heel groot. Dit biedt u de mogelijkheid om voor elk feestje de juiste feesttent te huren!

Betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig

Bij Tentenverhuur Bressers snappen we dat het organiseren van een groot evenement veel zorgen en geregel met zich mee brengt. Alles rondom een grote tent huren nemen we graag van u over. Wij kunnen u adviseren over de best passende tent voor uw evenement en de bijbehorende benodigheden en accessoires. Daarnaast zetten wij de tent voor u op. Bij Bressers werken wij betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Dit doen wij al jaren lang en door deze ervaring kunnen we u goed informeren. 

Meer informatie over het huren van een grote tent

Heeft u vragen over onze Tent verhuur, bijvoorbeeld hoe groot de tent moet zijn voor het verwachte aantal bezoekers aan uw evenement of welke extra mogelijkheden wij bieden, neem dan zeker even vrijblijvend contact op met ons. Wij informeren u graag en voorzien u desgewenst van een passende offerte.

Vragen of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Geef ons een belletje (0492 – 599494) of vraag vrijblijvend een offerte op.

Vraag nu een offerte aan