Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Bruiloft tent huren

Bij het organiseren van uw bruiloft is de locatie vaak één van de eerste dingen om over na te denken. Denkt u eraan om een tent op te zetten als locatie, zodat jullie buiten kunnen trouwen of hier het trouwfeest kunnen geven? Ook is een bruiloft tent ideaal wanneer u graag buiten wilt trouwen. Bij Bressers Tentenverhuur bent u aan het juiste adres voor alle soorten tenten, in allerlei uitrustingen en formaten.

Waarom is het bruiloft tent huren een goed idee?

Het kiezen voor een tent tijdens uw bruiloft is een moeilijke keuze, toch zitten er veel voordelen aan. Met een tent kan alles ingericht worden volgens uw persoonlijke smaak. De vloer, de keuze voor een podium, de kleuren, statafels of tafels met stoelen, zelfs de tent kunt u zelf uitzoeken. Daarnaast kunt u alles in een keer huren bij ons. Wij vinden het belangrijk dat er niets te ontbreken valt tijdens uw speciale dag. Het huren van de juiste bruiloft tent proberen wij zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Hieronder staan onze meest verhuurde tenten voor een bruiloft. Ontdek welke tent past bij uw voorkeuren, bent u toch nog niet helemaal zeker over uw keuze? wij helpen u graag.

Complete bruiloft tent huren

Jullie trouwdag is een van de mooiste dagen van jullie leven, maar kan een hoop stress met zich meebrengen. Is het weer goed? Waar gaan we de bruiloft houden? Hoe organiseren we het? Bressers snapt dit en daarom wordt alles voor u geregeld. U kunt bij ons ook de inboedel van de tent huren, hierdoor kunt u alle keuzes vooraf maken en op de dag zelf regelen wij alles. We zorgen dat uw feesttent voor de bruiloft perfect staat. Transport, opbouw, etc. U hoeft zich geen zorgen te maken op de perfecte dag. Feesttenten worden door onze eigen teams op- en afgebouwd en wij verzorgen tevens graag de inrichting van uw bruiloftstent. Bij Bressers kunt u een bruiloft tent huren die past bij uw perfecte dag met een sfeervolle uitstraling. Natuurlijk zijn al onze tenten veilig verklaard.

Alutent voor uw bruiloft

Een sfeervolle tent voor een bruiloft is de alutent. Deze tenten zijn erg populair voor bruiloften vanwege de witte kleur. Deze tenten zijn verkrijgbaar in de breedte van 10, 15 en 20 meter en deze tent kunt u makkelijk met secties van 5 meter verlengen. De alutent kan voorzien worden van getoogde ramen, waardoor u natuurlijk licht in de tent heeft. Deze tenten zijn speciaal ook geschikt voor asvalt of beklinkerde ondergrond, dus als u geen gras tot uw beschikking heeft, is deze tent zeker een goede optie.

Membraantent als bruiloft tent huren

De membraantent wordt ook vaak met bruiloften gehuurd. Deze tent heeft de kleur crèmewit of helemaal wit. Het dak is gemaakt van niet-lichtdoorlatend tentdoek. De zijkanten van de tent kunnen worden voorzien van getoogde ramen. Het puntvormige dag ziet er direct feestelijk en sfeervol uit en de houten vloer is erg fijn. 

Feesttent

Bij Bressers kunt u ook een geheel witte feesttent huren voor uw bruiloft. Deze feesttent heeft een breedte van 12 meter en kan verlengt worden met secties van 5 meter om de gewenste lengte te krijgen. Deze tent is perfect voor een bruiloft waar gedanst gaat worden. Ook kan in deze tent makkelijk een podium, backdrop, steekbrug of nooddeuren geplaatst worden als dat past bij uw bruiloft.

Dé leverancier van bruiloftstenten

Bruiloft tent huren

Bij Bressers kunt u niet alleen een bruiloft tent huren, maar ook alle aanvullende benodigdheden zoals vloeren, sanitair en podium. Het weer in Nederland is meestal wispelturig waardoor er vaak kans is op een koude wind. Een oplossing kan dan zijn de 700 liter dieseltank van Bressers. Met deze verwarming krijgen uw gasten het gegarandeerd lekker warm! Wil je meer weten over tentenverhuur voor bruiloftsfeesten?

Vloeren

Om de tent helemaal af te maken en geen vieze schoenen te krijgen heeft Bressers drie verschillende soorten vloeren tot uw beschikking. De vloeren zijn zowel voor indoor als outdoor activiteiten, dus als u de vloer door wil trekken om ook buiten de tent een prettige ondergrond te hebben is dit uiteraard mogelijk. Welke vloer past bij uw bruiloft en bruiloft tent? 

Houten klikvloer

Als eerst hebben wij een de houten klikvloer, deze vloer is ideaal voor alle indoor en outdoor activiteiten. Daarnaast kan het handig zijn om onder deze vloer een beschermingslaag aan te leggen, zo is de grond onder de vloer beschermd tegen al het eventuele afval. 

Houten stelvloer

Ook de houten stelvloer is zowel voor binnen als voor buiten. Deze vloer wordt geleverd onder de 500m². De vloer wordt waterpas aangeleverd en is een plaatje voor alle bruiloften en feesten.

Cassette vloer

Als laatst is de cassette vloer beschikbaar. Deze vloer wordt op een onderstel geplaatst waardoor de schade aan de ondergrond minimaal is. De vloer is perfect voor grote oppervlakten en deze kunnen ook gemakkelijk waterpas gemaakt worden. Wij raden deze vloer zeker aan als u een grote vloer nodig heeft voor uw bruiloft.

Stroomvoorziening

Wilt u graag uw dansvloeren meer sfeer geven met discolampen, of juist een DJ inhuren zodat iedereen heerlijk kan dansen? Dan kunt u bij Bressers ook aggregraten huren. Deze aggegraten zijn leverbaar in verschillende vermogens en worden opgeleverd met een volle dieseltank. 

Offerte aanvragen

Organiseert u binnenkort een huwelijk en wilt u daarvoor een geschikte bruiloft tent huren? Neem dan vrijblijvend contact op met Bressers Tentenverhuur voor passend advies en een offerte. 

Meer informatie & contact »