Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Bruiloft tent huren

Bij het organiseren van uw bruiloft is de locatie vaak één van de eerste dingen om over na te denken. Denkt u eraan om een tent op te zetten als locatie, zodat jullie buiten kunnen trouwen of hier het trouwfeest kunnen geven? Ook is een bruiloft tent ideaal wanneer u graag buiten wilt trouwen. Bij Bressers Tentenverhuur bent u aan het juiste adres voor alle soorten tenten, in allerlei uitrustingen en formaten.

Complete bruiloft tent huren

Jullie trouwdag is een van de mooiste dagen van jullie leven, maar kan een hoop stress met zich meebrengen. Bressers snapt dit en daarom wordt alles voor u geregeld. We zorgen dat uw feesttent voor de bruiloft perfect staat. Transport, opbouw, etc. U hoeft zich geen zorgen te maken op de perfecte dag. Feesttenten worden door onze eigen teams op- en afgebouwd en wij verzorgen tevens graag de inrichting van uw bruiloftstent. Bij Bressers kunt u een bruiloft tent huren die past bij uw perfecte dag met een sfeervolle uitstraling.

Alutent voor uw bruiloft

Een sfeervolle tent voor een bruiloft is de alutent. Deze tenten zijn erg populair voor bruiloften vanwege de witte kleur. Deze tenten zijn verkrijgbaar in de breedte van 10, 15 en 20 meter en deze tent kunt u makkelijk met secties van 5 meter verlengen. De alutent kan voorzien worden van getoogde ramen, waardoor u natuurlijk licht in de tent heeft. 

Membraantent als bruiloft tent huren

De membraantent wordt ook vaak met bruiloften gehuurd. Deze tent heeft de kleur crèmewit of helemaal wit. Het dak is gemaakt van niet-lichtdoorlatend tentdoek. De zijkanten van de tent kunnen worden voorzien van getoogde ramen. Het puntvormige dag ziet er direct feestelijk en sfeervol uit en de houten vloer is erg fijn.

Feesttent

Bij Bressers kunt u ook een geheel witte feesttent huren voor uw bruiloft. Deze feesttent heeft een breedte van 12 meter en kan verlengt worden met secties van 5 meter om de gewenste lengte te krijgen. Dit is een ideale tent om te huren voor het feest.

Dé leverancier van bruiloftstenten

Bruiloft tent huren

Bij Bressers kunt u niet alleen een bruiloft tent huren, maar ook alle aanvullende benodigdheden zoals vloeren, sanitair en podium. Het weer in Nederland is meestal wispelturig waardoor er vaak kans is op een koude wind. Een oplossing kan dan zijn de 700 liter dieseltank van Bressers. Met deze verwarming krijgen uw gasten het gegarandeerd lekker warm! Meer over tentenverhuur bruiloften.

Stroomvoorziening

Wilt u graag uw dansvloeren meer sfeer geven met discolampen, of juist een DJ inhuren zodat iedereen heerlijk kan dansen? Dan kunt u bij Bressers ook aggregraten huren. Deze aggegraten zijn leverbaar in verschillende vermogens en worden opgeleverd met een volle dieseltank. 

Offerte aanvragen

Organiseert u binnenkort een huwelijk en wilt u daarvoor een geschikte bruiloft tent huren? Neem dan vrijblijvend contact op met Bressers Tentenverhuur voor passend advies en een offerte. 

Meer informatie & contact »