Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Bruiloft tent huren

Bij het organiseren van uw bruiloft is de locatie vaak één van de eerste dingen om over na te denken. Bij Bressers Tentenverhuur bent u aan het juiste adres voor alle soorten tenten. Of het een alutent, membraantent of feesttent is, niks is te gek voor uw perfecte bruiloft.  Bressers heeft al jaren ervaring in het verhuren van tenten. Doordat er veel komt kijken bij uw bruiloft evenement, staat Bressers u bij met raad en daad.

Geen moeite Bressers verzorgt het transport

Uw trouwdag is een van de mooiste dagen van u leven, maar kan een hoop stress met zich meebrengen. Bressers snapt dit en daarom wordt alles voor u geregeld. Transport, opbouw noemt u het maar op, wij zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken op de perfecte dag. Feesttenten worden met eigen middelen vervoerd, dit maakt ons onafhankelijk en flexibel!

Complete leverancier van bruiloftstenten

Bij Bressers kunt u ook alle aanvullende benodigdheden zoals vloeren, sanitair, podium en verwarming huren. Het weer in Nederland is meestal wispelturig waardoor er vaak kans is op een koude wind. Een oplossing kan dan zijn de 700 liter dieseltank van Bressers. Met deze verwarming krijgen uw gasten het gegarandeerd lekker warm! Meer over Tentenverhuur bruiloften.

Stroomvoorziening

Wilt u graag uw dansvloeren meer sfeer geven met discolampen, of juist een dj inhuren zodat iedereen heerlijk kan dansen? Dan kunt u bij Bressers ook aggregraten huren. Deze aggegraten zijn leverbaar in verschillende vermogens en worden opgeleverd met een volle dieseltank. 

Meer informatie & contact »