Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Bruiloft tent huren

Bij het organiseren van uw bruiloft is de locatie vaak één van de eerste dingen om over na te denken. Bij Bressers Tentenverhuur bent u aan het juiste adres voor alle soorten tenten. Of het een alutent, membraantent of feesttent is, niks is te gek voor uw perfecte bruiloft.  Bressers heeft al jaren ervaring in het verhuren van tenten. Doordat er veel komt kijken bij uw bruiloft evenement, staat Bressers u bij met raad en daad.

Uw trouwdag is een van de mooiste dagen van uw leven, maar kan een hoop stress met zich meebrengen. Bressers snapt dit en daarom wordt alles voor u geregeld. Transport, opbouw noemt u het maar op, u hoeft zich geen zorgen te maken op de perfecte dag. Feesttenten worden door onze eigen teams op- en afgebouwd en wij verzorgen tevens graag de inrichting van uw bruiloftstent.

Complete leverancier van bruiloftstenten

Bruiloft tent huren

Bij Bressers kunt u ook alle aanvullende benodigdheden zoals vloeren, sanitair, podium en verwarming huren. Het weer in Nederland is meestal wispelturig waardoor er vaak kans is op een koude wind. Een oplossing kan dan zijn de 700 liter dieseltank van Bressers. Met deze verwarming krijgen uw gasten het gegarandeerd lekker warm! Meer over Tentenverhuur bruiloften.

Stroomvoorziening

Wilt u graag uw dansvloeren meer sfeer geven met discolampen, of juist een DJ inhuren zodat iedereen heerlijk kan dansen? Dan kunt u bij Bressers ook aggregraten huren. Deze aggegraten zijn leverbaar in verschillende vermogens en worden opgeleverd met een volle dieseltank. 

Organiseert u binnenkort een huwelijk en wilt u daarvoor een tent huren? Neem dan vrijblijvend contact op met Bressers Tentenverhuur voor passend advies en een offerte. 

Meer informatie & contact »