Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Tentenverhuur bruiloften

Het weer in Nederland is helaas erg onvoorspelbaar. Het laatste wat u wilt op de mooiste dag van uw leven, is dat het feest in het water valt. Steeds meer mensen trouwen, eten en vieren hun bruiloftsfeest daarom in een tent.

Een tent biedt natuurlijk veel voordelen. Zeker wanneer het bruiloftsfeest in een tuin of weiland wordt gehouden, geeft een mooie tent uw feest extra uitstraling en bovendien beschermt de tent uw gasten bij slecht weer, maar ook voorkomt u dat de gasten door de modder hoeven te lopen. Speciaal voor bruiloften hebben wij chique witte tenten die u natuurlijk helemaal kunt aankleden zoals u wilt. Uw sfeervol ingerichte bruiloftstent zal uw gasten vast en zeker verrassen.

Een onvergetelijk bruiloftsfeest begint met een tent van Bressers Tentenverhuur!

 

tentenverhuur bruiloften

Trouwen in een tent

Tentenverhuur Bressers heeft verschillende tenten die ideaal zijn voor deze grote dag. Of het een alutentmembraantent of feesttent is, niks is te gek voor uw perfect bruiloft. Ook de inrichting van de tent kunt door ons laten verzorgen. De inrichting van de tent hangt af van uw wensen. Er wordt standaard een vloer in de tent gelegd van vlonders of een zogenaamde cassettevloer zodat er natuurlijk gedanst kan worden op het feest. Is er een optreden van een band of DJ of worden er speeches gehouden dan kan er in de tent ook een podium worden gebouwd. U kunt zelfs sanitair en verwarming huren bij Bressers. 

Natuurlijk verzorgen wij ook de opbouw en afbouw van de tent zodat u nergens naar om hoeft te kijken. Onze tenten voldoen altijd aan de geldende NEN-normen voor veiligheid.

Bruiloft tent huren

Tentenverhuur bruiloften

Voor tentenverhuur bruiloften gaat u naar Tentenverhuur Bressers. Wij verzorgen tentenverhuur vanuit Helmond in Brabant en Eindhoven door heel Nederland. Wij verzorgen ook tenten voor andere evenementen zoals studentenfeesten, festivals en bedrijfsevents.

Wilt u meer informatie over tentenverhuur bruiloften, neem dan contact met ons op. Wij geven altijd persoonlijk advies zodat u een tent huurt die voldoet aan al uw wensen. Elk project is uiteraard maatwerk bij Bressers Tentenverhuur en wij denken graag met u mee over alle mogelijkheden om van uw bruiloft echt een onvergetelijk feest te maken.

Contact