Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Tentenverhuur bruiloften

Het weer in Nederland is helaas erg onvoorspelbaar. Het laatste wat u wilt op de mooiste dag van uw leven, is dat het feest in het water valt. Steeds meer mensen trouwen, eten en vieren hun bruiloftsfeest daarom in een tent.

Een tent biedt natuurlijk veel voordelen. Zeker wanneer het bruiloftsfeest in een tuin of weiland wordt gehouden, geeft een mooie tent uw feest extra uitstraling. Ook is een groot voordeel natuurlijk dat al uw gasten niet door de modder hoeven te lopen bij slecht weer. Speciaal voor bruiloften heeft Bressers chique witte tenten die u natuurlijk helemaal kunt aankleden zoals past bij uw eigen bruiloft. Uw sfeervol ingerichte bruiloftstent zal uw gasten vast en zeker verrassen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een andere kleur tent te kiezen als dat bij uw bruiloft past, Bressers Tentenverhuur wil graag bijdragen aan uw speciale dag!

Een onvergetelijk bruiloftsfeest begint met een tent van Bressers Tentenverhuur!

tentenverhuur bruiloften

Trouwen in een tent

U kunt uzelf misschien afvragen waarom u zou kiezen voor een tent op uw trouwdag, daarom zullen wij de voordelen van een tent even voor u op een rijtje zetten. Een hele grote reden voor het kiezen voor trouwen in een tent is natuurlijk de lagere kosten. Daarnaast maakt een tent het natuurlijk mogelijk om op uw eigen terrein in de buitenlucht uw bruiloft te vieren. Als laatst is een heel groot voordeel uiteraard het aankleden van een tent, doordat het een tent is kunt u zelf een soort vloer kiezen. U kunt zelf beslissen of u een podium wilt, welke kleur de tent wordt en of alle mogelijkheden passen bij de manier waarop u uw eigen bruiloft wil vieren. 

Tentenverhuur Bressers heeft verschillende tenten die ideaal zijn voor deze grote dag. Of het een alutentmembraantent of feesttent is, niks is te gek voor uw perfect bruiloft. Ook de inrichting van de tent kunt door ons laten verzorgen. De inrichting van de tent hangt af van uw wensen. Er wordt standaard een vloer in de tent gelegd van vlonders of een zogenaamde cassettevloer zodat er natuurlijk gedanst kan worden op het feest. Is er een optreden van een band of DJ of worden er speeches gehouden? Dan kan er in de tent ook een podium worden gebouwd. Het podium is inclusief een trap en een podiumrok aan de voorkant, zodat het podium mooi afgewerkt is. U kunt zelfs sanitair en verwarming huren bij Bressers. 

Natuurlijk verzorgen wij ook de opbouw en afbouw van de tent zodat u nergens naar om hoeft te kijken. Onze tenten voldoen altijd aan de geldende NEN-normen voor veiligheid.

Bruiloft tent huren

Kies een inrichting die past bij de bruiloft

Wilt u uw hele inrichting graag wit, of kiest u toch voor een leuk kleurtje. Bij de tafels kunt u kiezen voor de mooie klassieke houtkleur, maar Bressers bied ook verschillende kleuren tafelrokken zoals wit, zwart of bijvoorbeeld paars. Kiest u voor stoelen of toch alleen voor statafels? Veel bruiloften die diner hebben bij de bruiloften kiezen voor stoelen met een witte bekleding, zodat de stoelen prachtig in het decor passen. Ook combinaties van zit en statafels komen vaak voor bij de bruiloften die Bressers tentenverhuur eerder heeft gefaciliteerd.

Als u uw bruiloft liever op een plek viert waar weinig faciliteiten zijn bieden wij verschillende mogelijkheden om uw dag tot een succes te maken. Zo kunt u bij Bressers ook sanitairgebouwen huren. Wij verhuren de units in verschillende soorten en maten, dus u kunt zelf kiezen welke het best bij uw bruiloft past. 

Viert u de bruiloft in de winter? Ook dan is een tent een goede optie voor uw bruiloft. Er zijn speciale verwarmingen voor in de tenten. Buiten komt dan een dieseltank te staan en in de tent staat dan een uitblaaskast met een thermostaat. 

Verder is het ook geen probleem om lampen of feestverlichting in de tent te plaatsen. Ook een DJ met het bijhorende stroomverbruik is uiteraard geen probleem. Bressers levert aggregaten met verdeelkasten en stroomkabels, zo kan uw bruiloft helemaal zijn in de stijl die u graag wilt. 

Tentenverhuur bruiloften

Voor tentenverhuur bruiloften gaat u naar Tentenverhuur Bressers. Wij verzorgen tentenverhuur vanuit Helmond in Brabant en Eindhoven door heel Nederland. Wij verzorgen ook tenten voor andere evenementen zoals studentenfeesten, festivals en bedrijfsevents.

Wilt u meer informatie over tentenverhuur bruiloften, neem dan contact met ons op. Wij geven altijd persoonlijk advies zodat u een tent huurt die voldoet aan al uw wensen. Elk project is uiteraard maatwerk bij Bressers Tentenverhuur en wij denken graag met u mee over alle mogelijkheden om van uw bruiloft echt een onvergetelijk feest te maken.

Contact