Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Tentenverhuur bruiloften

Het weer in Nederland is helaas erg onvoorspelbaar. Het laatste wat u wilt op de grootste dag van uw leven, is dat het feest in het water valt. Steeds meer mensen trouwen, eten en vieren feest tijdens hun bruiloft in een tent.

tentenverhuur bruiloften

Trouwen in een tent

Tentenverhuur Bressers heeft verschillende tenten die ideaal zijn voor deze grote dag. Of het een alutentmembraantent of feesttent is, niks is te gek voor uw perfect bruiloft. Ook de inrichting van de tent kunt door ons laten verzorgen. Dit nemen wij de dag zelf uit uw handen. De inrichting van de tent hangt af van uw wensen. Er wordt standaard een vloer in de tent gelegd van vlonders of een zogenaamde cassettevloer. Wordt er een optreden verzorgd of worden er speeches gehouden dan kan er in de tent ook een podium worden gebouwd. U kunt zelfs sanitair en verwarming huren bij Bressers. 

Meer over een bruiloft tent huren?

Tentenverhuur bruiloften

Voor tentenverhuur bruiloften gaat u naar Tentenverhuur Bressers. Wij verzorgen tentenverhuur vanuit Helmond in Brabant en Eindhoven door heel Nederland. Wij verzorgen ook andere feesttenten.

Contact