Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Tent huren Eindhoven

Gaat u een feest of evenement organiseren in Eindhoven? Dan bent u bij Tentenverhuur Bressers aan het juiste adres voor het huren van een passende tent. Wij zijn volledig gespecialiseerd in de verhuur van tenten en hebben een groot aantal verschillende tenten in allerlei afmetingen die we graag bij u plaatsen.

Bressers Tentenverhuur Brabant

Naast deze tenten leveren we bij dé tentenverhuur Brabant ook de complete toebehoor zoals podium, vloer, sanitair, verwarming, stroomvoorziening etc. Bovendien adviseren wij u bij uw aanvraag voor een vergunning waarbij wij u de juiste gegevens aanleveren die u voor een vergunning nodig heeft. Kortom, Tentenverhuur Bressers is uw complete partner voor alles omtrent tentenverhuur. 

Tent huren Eindhoven

Organiseert u een festival in Eindhoven, gaat u trouwen of wilt u een zakelijk evenement organiseren? Voor welk doel u ook een tent nodig heeft, bij Tentenverhuur Bressers kunnen wij u van dienst zijn. Omdat wij veel verschillende tenten hebben is er voor elk doel wel een passende tent te vinden. Bekijk bijvoorbeeld de mogelijkheden bij feesttenten huren.

Bruiloft tent huren Brabant

Gaat u binnenkort trouwen in een tent? Wij kunnen de tent én inrichting voor u verzorgen. We bieden meerdere tenten aan voor een sfeervolle bruiloft. De tenten zijn witt en passen bij de stijl van een bruiloft. Hoeveel genodigden u ook heeft, we hebben een passende tent. Zowel voor de receptie, het diner of het bruiloftsfeest kunnen we een passende tent realiseren. Ideaal wanneer u wilt trouwen in de natuur of wanneer u op eigen locatie wilt trouwen. 

Tuinfeest tent huren

Organiseert u een tuinfeest in Eindhoven of omgeving? Dan wilt u niet afhankelijk zijn van het wisselvallige weer in Nederland. Een goede tuinfeesttent is hiervoor de ideale oplossing. Een tent brengt namelijk erg veel sfeer, maar hierdoor bent u ervan verzekerd dat het feest in alle weersomstandigheden door kan gaan.

tent huren eindhoven

Welke tent wilt u huren?

Voor welk soort evenement in Eindhoven of omgeving u maar een tent wilt huren, bij ons bent u aan het juiste adres. Wilt u een grote tent huren of liever een kleine tent? Bekijk hier een overzicht van beschikbare tenten, maar aarzel ook niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen om uw specifieke evenement te bespreken. Dankzij onze jarenlange ervaring met tentverhuur in Eindhoven zijn wij goed op de hoogte van locaties, lokale regels en adviseren u dan ook graag over alle mogelijkheden.

  • Spantent, partytent of feesttent: onze herkenbare rood-witte feesttenten kunnen voor vele feesten gebruikt worden. Naast de standaard feesttent is er ook een witte luxe tent met ramen. Er zijn tenten met een breedte van 10 meter, 12 meter, 15 meter of 20 meter. Elke variant is telkens uit te breiden qua lengte met 5 meter.
  • Festivaltent: de festivaltent is blauw-rood van kleur en heeft een breedte van 15 meter, ook te verlengen met stukken van 5 meter. De festivaltent heeft een hogere nokhoogte en zijkanthoogte.
  • Alutent: dit type tent ook wel aluhal of overkappingstent genoemd, wordt veel gehuurd voor grote evenementen, bedrijfsfeesten en bruiloften. De alutent is ook in diverse maten verkrijgbaar.
  • Membraantent: de witte membraantenten zijn wit van kleur en hebben een ronde kop. De membraantenten zijn van een verduisterende stof gemaakt waardoor het in de tent volledig donker kan zijn. Ideaal voor bijv. theatervoorstellingen, dorpsfeesten of events.
  • Pagodetent: de pagodetent of zadeldaktent is er speciaal voor de kleinere feesten zoals tuinfeesten en zakelijke bijeenkomsten. Ook als food-tent bij festivals wordt vaak een pagodetent gebruikt. 

Inrichting van de tent

Naast de bovenstaande tenten heeft Tentenverhuur Bressers ook alle benodigde inrichtingselementen te huur. U kunt hierbij denken aan de stroomvoorziening, verlichting, verwarming, podia en sanitair. Daarnaast verzorgen wij graag de aankleding van de tent in overleg met u. Bij een zakelijk evenement kunt u tevens standwanden bij ons huren.

Tent huren bij Bressers Tentenverhuur

Tentenverhuur Bressers is zonder twijfel een complete aanbieder op het gebied van de verhuur van tenten en de inrichting daarvan. Vanuit Helmond plaatsen wij de tenten in heel Nederland en vooral in Brabant en Limburg. Van klein intiem feest tot megamanifestatie zijn wij graag uw complete partner die samen met u zorgt voor een onvergetelijk feest.

Heeft u vragen over het aanbod van de tenten of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.