Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Tent huren Brabant

Tent Huren? Bressers Tentenverhuur is uw complete partner

Heeft u wat te vieren dan kunt u dat natuurlijk thuis doen. Als uw huis groot genoeg is en het gezelschap niet te omvangrijk dan kan dat prima. Maar wilt u meer mensen uitnodigen of organiseert u een festival of evenement, dan wordt uw huis al snel letterlijk te klein. Een tent huren is dan wellicht een goede optie. Niet zomaar een tent, maar een ruime, stevige tent waar u een flink gezelschap kunt ontvangen. Die tent kunt u door Tentenverhuur Bresers laten neerzetten op vrijwel iedere locatie. 

Tent Huren Brabant

Direct een offerte opvragen

Huur een tent met service

Natuurlijk huurt u een evenemententent inclusief service. Dat wil zeggen dat de tent op de gewenste locatie wordt afgeleverd en daar door deskundige bouwers wordt opgezet. Nadat uw feest of evenement is afgelopen wordt de tent ook weer netjes afgebroken en opgehaald. Hier hoeft u zelf niet voor te zorgen. Ook de inrichting van de tent kunt u van te voren aangeven. De inrichting van de tent hangt af van al uw wensen. Wilt u dat er tafels en stoelen worden geplaatst of alleen statafels? Wordt er een optreden verzorgd of worden er speeches gehouden dan kan er in de tent ook een podium worden gebouwd.

Niet alleen voor feesten en partijen

Een tent huren kunt u ook doen wanneer u bijvoorbeeld een festival organiseert met diverse activiteiten die deels overdekt zijn. Dan is een tent de beste oplossing. Daarnaast kun u grote tenten huren wanneer u een kamp organiseert met de leerlingen van uw school of de leden van een vereniging. Voor al deze doeleinden zijn passende tenten te huur met voldoende slaapplaatsen voor alle gasten. Wanneer u bij het aanvragen van een offerte voor de huur van één of meerdere tenten uw wensen kenbaar maakt dan kan er direct een passend aanbod worden gedaan.

Technische toepassingen

Ook voor andere toepassingen kan een tent worden gehuurd. Zo kan deze dienen als opslag op een bouwterrein of als tijdelijke extra werkruimte voor een bedrijf. Maar een werktent kan ook heel handig zijn bij projecten in de buitenlucht waar wel bewerkingen moeten worden uitgevoerd die moeten worden beschermd tegen regen, wind en andere invloeden. Een werktent kunt u zo lang huren als het project duurt. Zo kunt u altijd doorwerken aan uw project, of het weer nu wel of niet meewerkt. 

Een groot evenement, dat vraagt om een tent

Voor ieder evenement waar u een grote groep gasten wilt ontvangen is een tent een prima oplossing. Het is overdekt en solide en u hoeft u geen zorgen te maken als het weer onverhoopt toch niet zo goed meewerkt als u had gehoopt. De tent is verzekerd waterdicht en uw feest, bruiloft, beurs of evenement kan gewoon doorgaan. Bekijk ook eens onze pagodetenten die bijv. zeer geschikt zijn voor markten en braderieën.

Over Tentenverhuur Bressers Brabant

Tentenverhuur Bressers is zonder twijfel een complete aanbieder op het gebied van de verhuur van tenten en de inrichting daarvan. Vanuit Helmond plaatsen wij de tenten in heel Brabant, Limburg, Eindhoven en daarbuiten. Van klein intiem feest tot megamanifestatie zijn wij graag uw complete partner die samen met u zorgt voor een onvergetelijk feest.

Tentenverhuur Brabant

Heeft u vragen over het aanbod van de tenten of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.