Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Tentenverhuur Brabant

Gaat u een bijzonder evenement, festival of bruiloft organiseren? De organisatie van een evenement kost altijd veel tijd en moeite. Gelukkig kunt u bij Tentenverhuur Bressers gemakkelijk terecht voor tentenverhuur Brabant. Wij nemen de zorgen rondom het weer, een veilige tent en bijbehorende werkzaamheden weg.

Een tent voor elke gelegenheid

Bij Tentenverhuur Bressers bieden we veel verschillende tenten aan. Elke gelegenheid vraagt namelijk om een ander soort tent. Bij een festival wordt vaak een grote festivaltent gebruikt. Bij een klein tuinfeest, wordt vaak een praktische pagodetent gebruikt en bij een bruiloft of dorpsfeest wordt vaak een alutent gebruikt. Bij Bressers zijn we ervaren in tentenverhuur Brabant en adviseren we u graag wat het beste bij uw gelegenheid past.

Een tent om in te trouwen

Gaat u trouwen en zoekt u hiervoor een geschikte tent? Steeds vaker wordt er ook bij bruiloften een tent gehuurd. Deze tenten zorgen ervoor dat de bruiloft buiten kan worden gehouden, maar de gasten droog blijven. Een tent is zeer geschikt voor de ceremonie of voor het trouwfeest. Bij de meeste bruiloften worden onze alutenten gebruikt. Deze tenten zijn verkrijgbaar met een breedte van 10, 15 of 20 meter en sommige zijn ook verlengbaar. De alutenten zijn wit en hebben een niet lichtdoorlatend dak. Hierdoor hebben deze tenten een luxe uitstraling.

tentenverhuur brabant

Tenten festival

Tijdens het festivalseizoen zijn wij druk bezig met de op- en afbouw van festivaltenten. Bij een festival hoort nou eenmaal een festivaltent van goede kwaliteit. Bij Bressers doen wij niet alleen de tentenverhuur Brabant, maar ook andere benodigdheden voor festivals. Wij kunnen ook podia, inrichting, vloeren en sanitair verzorgen voor een festival.

Feesten in onze feesttent

Wilt u een feesttent huren bij onze tentenverhuur Brabant? Wij hebben mooie feesttenten in de kleuren rood/wit en geheel wit. De feesttenten geven een gezellige uitstraling, houden de gasten droog en geschikt voor verschillende doeleinden. De feesttenten verhuur van Tentenverhuur Bressers worden ingezet voor bedrijfsfeesten, zomerfeesten, buurtfeesten, dorpsfeesten, festivals en eigen feesten. De luxe feesttenten zijn dan ook geschikt voor veel verschillende bruiloften of luxe evenementen.

Tuinfeest tent huren

Bij ons kunt u voor alle soorten feesten en partijen terecht. Of u nu een tent zoekt voor een bruiloft of een klein tuinfeest, het kan allemaal. Een tent zorgt ervoor dat wanneer u een gezellig tuinfeest geeft, het feest niet in het water loopt. Bij Bressers Tentenverhuur Brabant kunnen we u helpen bij een tuinfeest tent huren.

Tentenverhuur Brabant

Voor alle tentenverhuur Brabant en omgeving kunt u terecht bij Tentenverhuur Bressers. Wij verzorgen het verhuur van de gepaste tent en eventuele andere benodigdheden. Bij ons kunt u een professionele tent huren die geschikt is voor uw evenement. Voor elke hoeveelheid gasten en gelegenheden hebben een juiste tent. Daarnaast werken we bij Tentenverhuur Bressers met goede kwaliteit en bieden we altijd goede en betrouwbare service. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Informatie en Contact