Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Festivaltenten

Bent u al bezig met de voorbereidingen voor het komende festivalseizoen, maar ontbreken de juiste festivaltenten nog? Voor goede kwaliteit festivaltenten kunt u terecht bij Tentenverhuur Bressers. Onze jarenlange ervaring in het verzorgen van festivaltenten maakt ons de perfecte partner. 

In ons aanbod vindt u tenten van diverse afmetingen en kleuren. Wilt u een kleine festivaltent huren voor een intiem feest of juist een grote tent voor een groot festival? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen voor alle informatie.

→ meer info & contact

Complete festivaltenten huren

Bij elk festival hoort een goede festivaltent. Alleen al omdat het weer in Nederland erg onvoorspelbaar is. Daarnaast is het vaak ook gewenst voor de apparatuur en brengt een tent extra sfeer tijdens een festival. Bij Bressers Tentenverhuur hebben wij jaren ervaring wanneer het gaat om het verhuren van tenten. Wij verhuren niet alleen de tenten, maar ook aanvullende accessoires, als:

Wij kunnen tijdens het festival dus de complete tentenverhuur realiseren. Tentenverhuur Bressers is dan ook specialist in het verhuren van festivaltenten. De tenten zijn te herkennen aan de blauwe en rode strepen. Bij veel verschillende festivals hebben wij al tenten mogen verhuren. Bressers festivaltenten kunnen op diverse ondergronden worden geplaatst. De tenten worden geleverd met een houten klikvloer. 

Sanitair mogelijkheden

Bij het verhuren van festivaltenten verhuren wij vaak ook sanitair voor festivals. We hebben drie verschillende mogelijkheden.

  • 3 dames / 1 heren / 3 urinoirs en wastafels.
  • 4 dames / 1 heren / 4 urinoirs en wastafels.
  • 6 dames / 3 heren / 3 urinoirs en wastafels.

Verhuur andere feesttenten

Tentenverhuur Bressers verhuurt niet alleen festivaltenten, maar ook tenten die geschikt zijn voor andere festiviteiten. Bij Bressers kunt u ook een dorpsfeesttent huren of een tent huren die geschikt is voor bruiloften.

Direct een offerte aanvragen!

festivaltenten huren

Wij hebben jarenlange ervaring

Tentenverhuur Bressers, gevestigd in Helmond, is uw helpende hand voor het realiseren van een groot en goed georganiseerd feest. In ons assortiment vindt u hoogwaardige kwaliteit tenten, met ieder een ander uiterlijk. Zo kunnen wij ieder feest/festival voorzien van een bijpassende tent. Aan mogelijkheden dus geen gebrek. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u precies vertellen welke tent(en) het meest geschikt is voor uw feest/festival. Wij zorgen voor het voorwerk en de voorzieningen, u voor het feest. Een gouden combinatie!