Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Festivaltenten

Bent u al bezig met de voorbereidingen voor het komende festivalseizoen, maar ontbreken de juiste festivaltenten nog? Voor goede kwaliteit festivaltenten kunt u terecht bij Tentenverhuur Bressers.

Complete festivaltenten huren

Bij elk festival hoort een goede festivaltent. Alleen al omdat het weer in Nederland erg onvoorspelbaar is. Daarnaast is het vaak ook gewenst voor de apparatuur en brengt een tent veel sfeer tijdens een festival. Bij Bressers Tenten Verhuur hebben wij jaren ervaring wanneer het gaat om het verhuren van tenten. Wij verhuren niet alleen de tenten, maar ook accessoires die vaak bij een tent komen kijken, als:

Wij kunnen tijdens het festival dus de complete tentenverhuur realiseren. Tentenverhuur Bressers is dan ook specialist in het verhuren van festivaltenten. De tenten zijn te herkennen aan de blauwe en rode strepen die de tent heeft. Bij veel verschillende festivals hebben wij al tenten mogen verhuren. Bressers festivaltenten kunnen op diverse ondergronden worden geplaatst. De tenten worden geleverd met een houten klikvloer. 

Sanitair mogelijkheden

Bij het verhuren van festivaltenten verhuren wij vaak ook sanitair voor festivals. We hebben drie verschillende mogelijkheden.

  • 3 dames / 1 heren / 3 urinoirs en wastafels.
  • 4 dames / 1 heren / 4 urinoirs en wastafels.
  • 6 dames / 3 heren / 3 urinoirs en wastafels.

Lees meer over Bressers Festivaltent huren.

Verhuur andere feesttenten

Tentenverhuur Bressers verhuurt niet alleen festivaltenten, maar ook tenten die geschikt zijn voor andere festiviteiten. Bij Bressers kunt u ook een dorpsfeesttent huren of een bruiloft tent huren.

Direct een offerte aanvragen!

festivaltenten