Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Dorpsfeesttent huren

Heeft u binnenkort een gezellig dorpsfeest? Dorpsfeesten zijn vaak hartstikke gezellig, maar wel een hoop geregel! Er komt veel kijken bij het organiseren van een groot feest. Dit geldt ook voor zowel een klein als voor een groot dorpsfeest. In Nederland is het weer zo onvoorspelbaar dat het handig is om een feesttent te regelen zodat het dorpsfeest niet in het water valt. Bij ons kunt u gemakkelijk een dorpsfeesttent huren!

Een veilige dorpsfeesttent huren

Bij Tentenverhuur Bressers hebben we verschillende tenten die geschikt zijn voor een dorpsfeest. Hoe groot uw dorpsfeest ook is, bij Bressers kunt u altijd een passende dorpsfeesttent huren. Bij het huren van een dorpsfeesttent is het van belang dat de tent voldoet aan veiligheidswetten, normen en richtlijnen. Onze dorpfeesttenten zijn getoetst op sterkte en stabiliteit volgens de NEN-EN 13782. Deze norm heet in het Nederlands "Tijdelijke constructies". Deze norm is de eerste norm die in Europa is erkent voor het gebruik van tenten. De NEN-EN 13782 norm is er voor de veiligheid van personen in de tent.

Professionele & veilige tenten

Bij een evenement als een dorpsfeest worden erg veel mensen verwacht die in de tent verblijven. Veiligheid met betrekking tot brandgevaar en windbelasting is hierbij van groots belang. Hierdoor voldoet ons tentmateriaal volledig aan deze norm, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van onze tenten. Wilt u dus een professionele tent huren? Dan zit u goed bij Bressers.

Onze dorpsfeesttenten 

Feesttenten huren

Onze rode feesttenten zullen zeker opvallen bij u in het dorp. Deze tenten zijn in verschillende maten beschikbaar. De feesttenten zijn er ook in luxere uitvoering met getoogde ramen. Deze luxueuze feesttenten zijn volledig wit van kleur. U kunt bij ons een luxe feesttent huren met een breedte van 10 tot 20 meter.

Alutenten huren

Tentenverhuur Bressers verhuurt ook Alutenten die zeer geschikt zijn voor dorpsfeesten. De Alutenten zijn witte tenten die goed op te zetten zijn op geasfalteerde of beklinkerde ondergrond. Deze tenten hebben een minimale afmeting van 10 bij 10 meter, maar kunnen ook groter besteld worden en eventueel met getoogde ramen. 

Pagodetent huren

Een ander ideale tent voor een dorpsfeest is een Pagodetent. Deze tent is te herkennen aan de puntdak die de tent heeft. Hierdoor geeft de tent een gezellige sfeer en kunnen aan elkaar gezet worden. Hierdoor kunt u zelf de indeling bepalen en de grootte van het evenement. 

Tentinrichting & -benodigdheden huren

Zoekt u naast de tenten eventueel sanitair, een podium of tentinrichting? Bekijk hier alle mogelijkheden van Tentenverhuur Bressers. 

Dorpsfeesttent huren

Bressers verzorgt het transport naar uw dorpsfeest

Bij het organiseren van een dorpsfeest komt vaak veel stress bij kijken. Wij proberen zo veel mogelijk uit uw handen te halen als bijvoorbeeld de transport en opbouw. Dan hoeft u er alleen nog maar voor te zorgen dat het een gezellige dag wordt!

Meer informatie voor uw dorpsfeest?

Wellicht wilt u nog inspiratie op doen over hoe een dorpsfeesttent bij u in het dorp tot zijn recht kan komen? Kijk hier enkele sfeerimpressies op evenementen waar wij onze tenten hebben geplaatst. 

Bij elk dorpsfeest of ander feest waar een groot aanteel gasten wordt verwacht, is een tent een goede toevoeging. Een dorpsfeesttent huren zorgt ervoor dat de gaten overdekt staan wanneer het weer tegenvalt doordat onze tenten waterdicht zijn. Daarnaast is de sfeer in een tent vaak hartstikke gezellig! Tentenverhuur Bressers uit Helmond vertelt je graag meer over alle mogelijkheden die wij bieden voor uw dorpsfeest.

Ja, ik wil graag meer informatie