Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Tentenverhuur

Bressers Tentenverhuur is het adres voor het huren van professionele tenten in heel Nederland. De mooiste en meest complete tenten huurt u natuurlijk bij Bressers Tentenverhuur uit Helmond.

Tentenverhuur Bressers

Met welk doel wilt u een tent huren? Een evenement, festival, feest, bruiloft of tijdelijke werkruimte zijn de gelegenheden waarbij u mogelijk een professionele tent nodig heeft. Bressers Tentenverhuur adviseert u deskundig over de mogelijkheden die er voor u zijn en zorgt ervoor dat u een tent huurt die past bij uw situatie. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u vaak handige tips geven waar u aan moet denken bij het huren van een grote tent. Lees meer over Tentenverhuur Helmond.

Bij Tentenverhuur Bressers bent u aan het juiste adres voor:

Compleet ingerichte feesttent

Bij Tentenverhuur Bressers verhuren wij niet alleen de tent zelf. Desgewenst kunnen wij ook zorgen voor de complete inrichting van uw tent. U kunt hierbij denken aan podia, verlichting, vloeren, verwarming en wandbekleding. Tevens kunnen wij zorgen voor het benodigde sanitair. Deze complete inrichting zorgt ervoor dat u nergens omkijken naar heeft als het gaat om uw feesttent en de inrichting daarvan. Alle inrichting kunnen wij voor u verzorgen en plaatsen.

Wij hebben jarenlange ervaring in tentenverhuur. Aan de hand van deze ervaring proberen wij ons continu te verbeteren en innoveren. Hierdoor hebben wij een degelijk, maar betaalbabar podium ontwikkeld. Dit podium is zeer stevig en stabiel en kan ontzettend snel op- en afgebouwd worden. Dit podium kunt u bij ons huren.

Tentenverhuur Bressers

Tentenverhuur Bressers ontzorgt u volledig, zodat u zich helemaal kunt richten op de organisatie van uw festival, feest of evenement. Onlangs verzorgden wij bijvoorbeeld de tenten tijdens de Samenloop voor Hoop in Helmond.