Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Tentenverhuur

Bressers Tentenverhuur is dé specialist in de verhuur van professionele tenten. Onze tenten zijn er voor alle gelegenheden en in alle formaten. Of u nu een evenement organiseert voor 10 of voor duizenden mensen. Iedere locatie en ieder evenement is anders. Daarom adviseren we u graag over de beste oplossing voor u. We denken niet alleen mee in tenten, maar kunnen ook meedenken over podia, vloeren en verschillende accessoires.

Tentenverhuur voor ieder evenement

Met welk doel wilt u een tent huren? Een evenement, festival, feest, bruiloft of tijdelijke werkruimte zijn de gelegenheden waarbij u mogelijk een professionele tent nodig heeft. Door onze jarenlange ervaring, hebben we bijna alles al eens gezien of georganiseerd. We kunnen hierdoor goed met u mee denken. Met ons complete assortiment in professionele tenten, vinden we altijd de meest geschikte tent voor u. Van evenement, festival, tuinfeest of bruiloft. Waarvoor zoekt u een tent?

Festivaltent huren

Organiseert u een festival? Wanneer u wel eens naar een festival gaat, is er een grote kans dat u één van onze tenten wel eens bent tegengekomen. Bressers Tentenverhuur heeft namelijk veel ervaring met festivaltenten voor kleinere, maar ook hele grote festivals. Wij weten dan ook dat de uitstraling van een tent erg belangrijk is op een festival. Daarnaast voldoen onze kwalitatieve tenten aan alle veiligheidsnormen. Wij nemen graag alle zorg uit handen. Wij verzorgen dan ook de op- en afbouw van uw tent met de zekerheid dat deze veilig staat. Daarnaast kunnen wij u voorzien van nodige accessoires zoals verlichting, vloeren, sanitair of een podium.

Tent huren voor een bruiloft

Gaat u binnenkort trouwen? Steeds vaker zien we dat ee bruiloft wordt gevierd in een prachtig ingerichte tent. Zo kunt u trouwen op iedere gewenste locatie, ook in eigen tuin. Daarnaast bent u niet afhankelijk van het weer. Wij hebben verschillende mooie, witte tenten die u goed kunt gebruiken voor een bruiloft. Hoe groot de bruiloft ook is, voor de ceremonie tot aan het feest, hebben wij een geschikte tent.

Tuinfeest tent

Geeft u een groter tuinfeest? Dan wilt u niet in eens naar binnen moeten vanwege het weer. Het is dan fijn om een grote, professionele tent te huren voor uw tuinfeest. Dit maakt tevens de sfeer direct gezellig. Een intieme pagodetent of een grotere feesttent. We adviseren u graag!

Tentenverhuur zakelijk evenement

Wanneer u een zakelijk evenement organiseert, is de uitstraling natuurlijk erg belangrijk. U wilt een goede presentatie van het bedrijf neerzetten. Voor een beurs, open dag, het ontvangen van zakelijke relaties of een ander zakelijk evenement hebben wij altijd de juiste tenten om de gewenste uitstraling te realiseren. 

Publieke evenementen tentenverhuur

Bij publieke evenementen zijn vaak tenten nodig. Bijvoorbeeld bij een sportevenement als een marathon of hardloopwedstrijd of een cultureel evenement zoals een markt of dorpsfeest. Wij houden hierbij rekening met de veiligheid. Alle tenten voldoen aan de veiligheidsnormen. 

Soorten tenten

Bij Tentenverhuur Bressers bent u aan het juiste adres voor:

Compleet ingerichte feesttent

Bij Tentenverhuur Bressers verhuren wij niet alleen de tent zelf. Desgewenst kunnen wij ook zorgen voor de complete inrichting van uw tent. U kunt hierbij denken aan podia, verlichting, vloeren, verwarming en wandbekleding. Tevens kunnen wij zorgen voor het benodigde sanitair. Deze complete inrichting zorgt ervoor dat u nergens omkijken naar heeft als het gaat om uw feesttent en de inrichting daarvan. Alle inrichting kunnen wij voor u verzorgen en plaatsen.

Podium huren

Wij hebben jarenlange ervaring in tentenverhuur. Aan de hand van deze ervaring proberen wij ons continu te verbeteren en innoveren. Hierdoor hebben wij een degelijk, maar betaalbaar podium ontwikkeld. Dit podium is zeer stevig en stabiel en kan ontzettend snel op- en afgebouwd worden. Dit podium kunt u bij ons huren.

Sfeervolle pagodetent huren

Wilt u een Pagodetent huren? Deze tenten zijn ideaal voor een kleiner feestje. Organiseert u binnenkort een tuinfeest, bruiloft of andere bijzondere gelegenheid? Dan kan een pagodetent een goede uitkomst zijn. Daarnaast wordt een pagodetent ook vaak gebruikt bij de ingang van een evenement om mensen te verwelkomen. Het voordeel van dit soort tenten is dat u deze kunt verlengen. Dit maakt het ideaal voor bijvoorbeeld markten met verschillende kraampjes of een feest met verschillende ruimtes.

Grote tent huren voor al uw gasten

Voor ieder feest kunt u een geschikte tent huren. Ook voor gigantische feesten of festivals verzorgen wij graag de tentenverhuur. Bij een grote tent huren is het helemaal belangrijk dat alles goed verzorgd wordt en dat u verzekerd bent van een betrouwbare partner. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren over het huren van grote tenten.

Partytent huren voor uw feest

Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw gasten droog staan tijdens uw feest? Veel mensen gaan dan op zoek naar een partytent voor in de tuin. Een tuinfeest heeft veel voordelen. Zo heeft u de troep niet binnen en hangt er vaak een gezellige sfeer. In Nederland bent u helaas niet verzekerd van droog en mooi weer. Om er zeker van te zijn dat uw gasten zich vermaken op een droog feest, kunt u ervoor kiezen om een tent te huren bij Tentenverhuur Bressers. Wij zorgen ervoor dat uw een tent huurt van uitstekende kwaliteit en adviseren u graag over de mogelijkheden. Bij ons kunt u altijd een professionele tent huren.

Tentenverhuur Bressers

Tentenverhuur Bressers ontzorgt u volledig, zodat u zich helemaal kunt richten op de organisatie van uw festival, feest of evenement. Onlangs verzorgden wij bijvoorbeeld de tenten tijdens de Samenloop voor Hoop in Helmond.