Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Tentenverhuur

Bressers Tentenverhuur is het adres voor het huren van professionele tenten in heel Nederland. De mooiste en meest complete tenten huurt u natuurlijk bij Bressers Tentenverhuur uit Helmond.

Tentenverhuur Bressers

Met welk doel wilt u een tent huren? Een evenement, festival, feest, bruiloft of tijdelijke werkruimte zijn de gelegenheden waarbij u mogelijk een professionele tent nodig heeft. Bressers Tentenverhuur adviseert u deskundig over de mogelijkheden die er voor u zijn en zorgt ervoor dat u een tent huurt die past bij uw situatie. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u vaak handige tips geven waar u aan moet denken bij het huren van een grote tent. Lees meer over Tentenverhuur Helmond.

Bij Tentenverhuur Bressers bent u aan het juiste adres voor:

Compleet ingerichte feesttent

Bij Tentenverhuur Bressers verhuren wij niet alleen de tent zelf. Desgewenst kunnen wij ook zorgen voor de complete inrichting van uw tent. U kunt hierbij denken aan podia, verlichting, vloeren, verwarming en wandbekleding. Tevens kunnen wij zorgen voor het benodigde sanitair. Deze complete inrichting zorgt ervoor dat u nergens omkijken naar heeft als het gaat om uw feesttent en de inrichting daarvan. Alle inrichting kunnen wij voor u verzorgen en plaatsen.

Podium huren

Wij hebben jarenlange ervaring in tentenverhuur. Aan de hand van deze ervaring proberen wij ons continu te verbeteren en innoveren. Hierdoor hebben wij een degelijk, maar betaalbaar podium ontwikkeld. Dit podium is zeer stevig en stabiel en kan ontzettend snel op- en afgebouwd worden. Dit podium kunt u bij ons huren.

Voor ieder evenement een geschikte tent

Heeft u binnenkort een buurtfeest, personeelsuitje, familiefeest, bruiloft of ander feestje? Een feest in de buitenlucht is heerlijk. Vaak is het veel goedkoper dan een feestruimte huren en het brengt ontzettend veel sfeer. Om er voor te zorgen dat u en uw gasten droog en warm staan, kunt u bij Tentenverhuur Bressers een evenementen tent huren. Zowel voor grote tenten als kleine tenten kunt u bij ons terecht.

Sfeervolle pagodetent huren

Wilt u een Pagodetent huren? Deze tenten zijn ideaal voor een kleiner feestje. Organiseert u binnenkort een tuinfeest, bruiloft of andere bijzondere gelegenheid? Dan kan een pagodetent een goede uitkomst zijn. Daarnaast wordt een pagodetent ook vaak gebruikt bij de ingang van een evenement om mensen te verwelkomen. Het voordeel van dit soort tenten is dat u deze kunt verlengen. Dit maakt het ideaal voor bijvoorbeeld markten met verschillende kraampjes of een feest met verschillende ruimtes.

Geef het ja-woord in een bruiloftstent

Steeds vaker wordt het ja-woord gegeven in een mooi ingerichte tent. Een tent heeft dan ook het gevoel van buitenlucht en buiten zijn, maar toch staat u droog en warm. Bij Bressers vindt u verschillende bruiloft tenten huren die geschikt zijn voor uw bruiloft. Prachtige witte tenten of grote feesttenten waar u al uw gasten kwijt kunt en het mooiste feest kunt geven. De tenten kunt u schitterend inrichten met stoelen, podia, tafels en nog veel meer. Wij zorgen dat alles voor uw bruiloft wordt geregeld van A tot Z.

Grote tent huren voor al uw gasten

Voor ieder feest kunt u een geschikte tent huren. Ook voor gigantische feesten of festivals verzorgen wij graag de tentenverhuur. Bij een grote tent huren is het helemaal belangrijk dat alles goed verzorgd wordt en dat u verzekerd bent van een betrouwbare partner. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren over het huren van grote tenten.

Partytent huren voor uw feest

Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw gasten droog staan tijdens uw feest? Veel mensen gaan dan op zoek naar een partytent voor in de tuin. Een tuinfeest heeft veel voordelen. Zo heeft u de troep niet binnen en hangt er vaak een gezellige sfeer. In Nederland bent u helaas niet verzekerd van droog en mooi weer. Om er zeker van te zijn dat uw gasten zich vermaken op een droog feest, kunt u ervoor kiezen om een tent te huren bij Tentenverhuur Bressers. Wij zorgen ervoor dat uw een tent huurt van uitstekende kwaliteit en adviseren u graag over de mogelijkheden. Bij ons kunt u altijd een professionele tent huren.

Tentenverhuur Bressers

Tentenverhuur Bressers ontzorgt u volledig, zodat u zich helemaal kunt richten op de organisatie van uw festival, feest of evenement. Onlangs verzorgden wij bijvoorbeeld de tenten tijdens de Samenloop voor Hoop in Helmond.