Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Partytent huren Limburg

Gaat u binnenkort een evenement organiseren en bent u op zoek naar een goede en veilige partytent in Limburg? Voor een partytent huren Limburg bent u bij Bressers tentverhuur aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang dé expert in de verhuur van (party) tenten in alle vormen en maten die u maar kunt bedenken.

Partytent huren Limburg

Limburg is samen met Brabant dé provincie die bekend staat om de gezelligheid en het Bourgondische leven. Een feest met de buurt, sportvereniging of met de familie is hier eerder regel dan uitzondering. Wanneer u een dergelijk gezellig feest gaat organiseren dan is het uiteraard van groot belang dat u en uw gasten geen last hebben van de weersomstandigheden. Een flinke regenbui kan uw feestje namelijk letterlijk in het water laten vallen.
Het is dan ook erg belangrijk dat uw feest beschikt over een kwalitatief uitstekende tent die tegen een stootje wind en de onverhoopte regenbuien bestand is. Daarnaast is het van belang dat de tent vakkundig wordt opgezet en geïnstalleerd. Een partytent huren Limburg doet u bij Bressers Tentverhuur!

partytent huren limburg

Bressers Tentverhuur uit Helmond.

Bressers Tentverhuur in Brabant heeft jarenlange ervaring in de verhuur en het plaatsen van tenten. Wij hebben door de jaren heen zowel kleine buurtfeesten als gigantische festivals van één of meerdere tenten mogen voorzien en wij weten daarom ook waar wij over praten. We kunnen u dan ook altijd goed adviseren over de mogelijkheden. Samen met u kijken we welke tent het beste bij uw wensen past. Bij ons kunt u voor een groot gezelschap een passende tent huren, maar ook met een kleinere groep. 

Oneindig veel mogelijkheden

Een partytent huren Limburg kan al vanaf `10 x 10 meter en kan worden uitgebouwd met secties van 5 meter. De mogelijkheden zijn dus eindeloos. Daarnaast verzorgen wij indien gewenst ook de inrichting, verwarming, vloeren en het sanitair van uw partytent. Een feest in een partytent geeft direct veel sfeer. Ideaal voor een groot buurtfeest, maar ook een gezellig tuinfeest of een zomerfeest. Een partytent staat sfeervol en is erg praktisch. 

Bent u benieuwd wat wij ook voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor uw partytent huren Limburg

Offerte Partytent

Houten vloer in de partytent

Een partytent is niet compleet zonder een houten vloer van Bressers Tentenverhuur. Houten vloeren zijn namelijk ideaal, want zo blijft de bebouwde ondergrond vrij van glas en overig afval en geeft het een extra uitstraling. De partytent met houten vloer is ook met slecht weer goed begaanbaar en binnen erg netjes. U heeft bij Bressers Tentenverhuur, keuze uit drie diverse vloeren, namelijk een houten klikvloer, stelvloer of een cassette vloer. 

Bekijk hier het aanbod houten vloeren