Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Feesttenten verhuur

Gaat u een feest organiseren? Dan bent u vast op zoek naar een bijpassende feesttent. Of u een tent zoekt voor een groot festival of voor een klein tuinfeest, bij Bressers vindt u de juiste tent. Wij zijn de specialist in feesttenten verhuur.

Een feesttent huren voor het feest

Tijdens het feest hoop u natuurlijk dat het droog blijft. Helaas is het weer in Nederland erg onvoorspelbaar. We raden u dan ook aan om een feesttent te huren voor het feest. Hierdoor weet u zeker dat al uw gasten droog blijven tijdens het evenement. Daarnaast kunt u de feesttent inrichten en versieren, waardoor de feesttent een gezellige ruimte wordt tijdens het feest. De feesttenten zijn er in verschillende formaten en mogelijkheden. De tenten bestaan uit de kleuren wit/rood of geheel wit.

Voor ieder feest een bijpassende feesttent

Bressers Tentenverhuur heeft een ontzettend ruim assortiment feesttenten. Bij ons vindt u tenten voor een tiental gasten, maar ook voor honderden of duizenden gasten kunt u bij ons terecht. Verschillende soorten feesten en evenementen die voor feesttenten verhuur hebben gekozen bij Bressers Tentenverhuur:

Inrichting van de feesttent

Bij een groter feest wilt u graag een bijpassende inrichting bij de tent en het evenement. Bij Bressers Tentenverhuur kunnen wij sanitair, meubilair, podia en vloeren voor de tent leveren.

Assortiment van Bressers Tentenverhuur

Bij Bressers Tentenverhuur vindt u een groot assortiment aan feesttenten. Voor een veilige en betrouwbare feesttenten verhuur gaat u dan ook naar Bressers. Voor elk feest vindt u hier een bijpassende tent. Daarnaast bieden wij verschillende toevoegingen aan de tent aan als verwarming, stroomvoorziening, inrichting, etc. Wij kunnen u goed adviseren over de benodigdheden. Bressers Tentenverhuur is dan ook al 25 jaar werkzaam in de feesttenten verhuur. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Waar is Bressers Tentenverhuur werkzaam?

Door heel Nederland verzorgt Bressers Tentenverhuur feesttenten. Voornamelijk zijn wij werkzaam in tentenverhuur in Limburg en Brabant. Bressers Tentenverhuur is gelegen in Helmond. Meer over Tentenverhuur Helmond.

Middendijk 38d
5705 CC Helmond
Noord-Brabant