Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Feesttenten verhuur

Gaat u een feest organiseren? Dan bent u vast op zoek naar een bijpassende feesttent. Of u een tent zoekt voor een groot festival of voor een klein tuinfeest, bij Tentenverhuur Bressers vindt u de juiste tent. Wij zijn de specialist in feesttenten verhuur.

Een feesttent huren voor het feest

Tijdens uw feest hoopt u natuurlijk dat het droog blijft. Helaas is het weer in Nederland vaak onvoorspelbaar. We raden u dan ook aan om een feesttent te huren voor het feest. Hierdoor weet u zeker dat al uw gasten droog blijven tijdens het evenement. Daarnaast kunt u de feesttent inrichten en versieren, waardoor de feesttent een gezellige ruimte wordt tijdens het feest. De feesttenten zijn er in verschillende formaten en mogelijkheden. Onze tenten zijn verkrijgbaar in de kleuren wit/rood of geheel wit.

feesttenten verhuur

Voor ieder feest een passende feesttent

Bressers Tentenverhuur heeft een ontzettend ruim assortiment feesttenten. Bij ons vindt u tenten voor een tiental gasten, maar ook voor evenementen met honderden of duizenden gasten kunt u bij ons terecht. In de afgelopen jaren regelden wij voor 1000+ feesten en evenementen een geschikte feesttent.

Feesttent huren in Limburg

Inrichting van de feesttent

Bij een groter feest wilt u graag een bijpassende inrichting bij de tent en het evenement. Bij Bressers Tentenverhuur kunnen wij sanitair, meubilair en podia voor de tent leveren.

Uw feesttent voorzien van een goede ondergrond

Tentenverhuur Bressers is graag uw helpende hand om uw feest tot een waar spektakel te laten worden. Wij leveren naast vele tenten met diverse afmetingen ook vloeren voor in uw tent. Zo kunt bij ons een houten klikvloer, houten stelvloer en cassette vloer bijhuren. Kies zelf een geschikte vloer voor in uw feesttent en voorzie uw tent van een fijne ondergrond. Weet u niet goed welke vloer het meest geschikt is voor in uw feesttent? Wij helpen u graag met het kiezen van een vloer. Tentenverhuur Bressers, de nummer één in het verhuren van (feest)tenten en inrichtingen. 

Vlonders huren

Assortiment van Bressers Tentenverhuur

Bij Bressers Tentenverhuur vindt u een groot assortiment aan feesttenten. Voor een veilige en betrouwbare feesttenten verhuur gaat u dan ook naar Bressers. Voor elk feest vindt u hier een bijpassende tent. Daarnaast bieden wij verschillende toevoegingen aan de tent aan als verwarming, stroomvoorziening, inrichting, etc. Wij kunnen u goed adviseren over de benodigdheden. Bressers Tentenverhuur is dan ook al 25 jaar werkzaam in de feesttenten verhuur.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Werkgebied van Bressers Tentenverhuur

Door heel Nederland verzorgt Bressers Tentenverhuur feesttenten. Voornamelijk zijn wij werkzaam in tentenverhuur in Limburg en Brabant. Bressers Tentenverhuur is gelegen in Helmond. Meer over Tentenverhuur Helmond.

Middendijk 38d
5705 CC Helmond
Noord-Brabant