Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Tentenverhuur Limburg

Tentenverhuur Bressers is uw specialist voor al uw tentenverhuur in Limburg. Wilt u een tent huren in Limburg? Laat u dan voorzien van gepast advies door Bressers Tentenverhuur, met onze jarenlange ervaring kunnen wij u een passend advies geven.

Tentenverhuur Limburg
Recente tentenverhuur Limburg

Opbouw & afbouw tentenverhuur Limburg

Interesse om een tent te huren bij Bressers Tentenverhuur? Wij kunnen voor u alles uit handen nemen. Wij stemmen samen met u af aan welke eisen de tent moet voldoen. Daarnaast kiest u eventueel een bijpassende vloer. Wij kunnen de tent volledig opbouwen en afbreken. Laat u hierover informeren en neem direct contact met ons op. Bij Bressers kunnen we de opbouw en afbouw van de tentenverhuur Limburg verzorgen. 

Feest- en festivaltenten in Limburg huren

In Limburg is het altijd feest. Er is bijna elk weekend een leuk evenement en er zijn vaak verschillende feesten. Bij deze feesten, festivals en evenementen zijn vaak tenten gewenst. Voor alle tentenverhuur Limburg kunt u bij Tentenverhuur Bressers terecht. Voor grote evenementen kunt u bijvoorbeeld een grote tent huren waar honderden of duizenden mensen terecht kunnen. Daarnaast hebben we ook voor kleine evenementen als bruiloften, buurtfeesten en dorpsfeesten geschikte tenten. 

Bruiloft tent in Limburg en Brabant

Steeds vaker zien wij dat klanten willen trouwen, eten of feesten in een tent tijdens hun bruiloft. Dit is ook ideaal vanwege het onvoorspelbare Nederlandse weer. Bekijk de tentenverhuur voor bruiloften! In Limburg zien we dit ook veel doordat er vaak veel ruimte is voor een bruiloft buiten. Bij een bruiloft buiten is het wel een goed idee om na te denken over een overdekte ruimte. Een feesttent is dan een goede oplossing.

Een tenten huren voor een bruiloft?

Tentverhuur voor sportscholen

Tentenverhuur Bressers is al jarenlang dé specialist op het gebied van premium kwaliteit tenten voor sportscholen. In ons assortiment vind je tenten met verschillende breedtes, lengtes en hoogtes. De tenten zijn zeer geschikt voor een uitbreiding bij de sportschool of om een extra ruimte te bieden voor uw leden. Doordat de tenten een grote afmeting hebben, zijn ze zeer geschikt voor het geven van groepslessen of dergelijke. Zo kan de 1,5 meter altijd worden nageleefd door alle medewerkers en uw sporters. Ziet u uw sporters ook graag zonder risico lekker gezond bezig zien zijn? Ontdek snel onze tenten! 

Tent voor sportschool huren

Veel mogelijkheden bij Bressers Tentenverhuur

Naast het leveren van partytenten, zorgen wij ook voor de complete inrichting, plaatsen we podia, leveren we toiletwagens en kunt u zelfs bij ons terecht voor extra stroom en verwarming. Zowel de spantenten en e aluhallen van Bressers Tentenverhuur kunnen voorzien worden van statafels, bankensets en aankleding. Heeft u nog vragen over uw evenement of partytent? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder! 

Offerte aanvragen

Partytent huren Limburg

Geeft u binnenkort een feestje en wilt u graag een partytent huren in Limburg? Bij Bressers Tentenverhuur bieden we veel verschillende soorten feesttenten aan. Een feesttent kunt u huren voor een grote groep mensen, maar ook voor een klein feest. Voor ieder evenement vindt u bij ons de juiste tent. Een pagodetent huren kan een goede optie zijn of bijvoorbeeld een alutent. 

Dé tentenverhuur Limburg

Vraag nu uw offerte aan en krijg een passend advies op maat. Er zal spoedig contact met u worden opgenomen met de mogelijke opties.

Bij Tentenverhuur Bressers doen wij niet alleen tentenverhuur Limburg, maar zijn we ook beschikbaar voor alle tentenverhuur Brabant.

Offerte aanvragen