Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Tentenverhuur Limburg

Tentenverhuur Bressers is uw specialist voor al uw tentenverhuur in Limburg. Wilt u een tent huren in Limburg? Laat u dan voorzien van gepast advies door Bressers Tentenverhuur, met onze jarenlange ervaring kunnen wij u een passend advies geven.

Tentenverhuur Limburg
Recente tentenverhuur Limburg

Opbouw & afbouw tentenverhuur Limburg

Interesse om een tent te huren bij Bressers Tentenverhuur? Wij kunnen voor u alles uit handen nemen. Wij stemmen samen met u af aan welke eisen de tent moet voldoen. Daarnaast kiest u eventueel een bijpassende vloer. Wij kunnen de tent volledig opbouwen en afbreken. Laat u hierover informeren en neem direct contact met ons op. Bij Bressers kunnen we de opbouw en afbouw van de tentenverhuur Limburg verzorgen. 

Feest, festival of evenement Limburg

In Limburg is het altijd feest. Er is bijna elk weekend een leuk evenement en er zijn vaak verschillende feesten. Bij deze feesten, festivals en evenementen zijn vaak tenten gewenst. Voor alle tentenverhuur Limburg kunt u bij Tentenverhuur Bressers terecht. Voor grote evenementen kunt u bijvoorbeelde een grote tent huren waar honderden of duizenden mensen terecht kunnen. Daarnaast hebben we ook voor kleine evenementen als bruiloften, buurtfeesten en dorpsfeesten geschikte tenten. 

Bruiloft tent

Steeds vaker zien wij dat klanten willen trouwen, eten of feesten in een tent tijdens hun bruiloft. Dit is ook ideaal vanwege het onvoorspelbare Nederlandse weer. Bekijk de tentenverhuur voor bruiloften! In Limburg zien we dit ook veel doordat er vaak veel ruimte is voor een bruiloft buiten. Bij een bruiloft buiten is het wel een goed idee om na te denken over een overdekte ruimte. Een feesttent is dan een goede oplossing.

Tentenverhuur bruiloften

Tentenverhuur Limburg offerte

Vraag nu uw offerte aan en krijg een passend advies op maat. Er zal spoedig contact met u worden opgenomen met de mogelijke opties.

Bij Tentenverhuur Bressers doen wij niet alleen tentenverhuur Limburg, maar zijn we ook beschikbaar voor alle tentenverhuur Brabant.