Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Tent voor studentenfeest

Staat er binnenkort een spectaculair studentenfeest op de planning? Daar hoort natuurlijk ook een bijpassende tent voor studentenfeest bij. 

Spectaculair studentenfeest

Bij studentenverenigingen en studentencorps geven vaak studentenfeesten. De studentenfeesten van zowel de universiteit als de hoge school staan bekend om de spraakmakende en toffe feesten. Er komen dan ook vaak veel universiteitsstudenten en hogeschoolstudenten op af. In Nederland is het weer erg onzeker. Een tent zorgt ervoor dat het feest ondanks regen en koud gewoon door kan gaan. Een tent voor studentenfeest zorgt ervoor dat het feest niet in het water valt.

Sfeervolle tent

Een studentenfeest organiseren is vaak ontzettend veel werk voor de studentenverenigingen, studieverenigingen of universiteiten en hoge scholen. Er moet gedacht worden aan de locatie, gasten, hapjes en drankjes, muziek, entertainment en de sfeer. Een tent voor studentenfeest huren zorgt ervoor dat er niet meer nagedacht hoeft te worden over het weer. Daarnaast is de locatie vaak ook gemakkelijker te regelen wanneer er ook voor buiten mogelijkheden zijn. Een studentenfeest in een tent is ook nog eens hartstikke gezellig en ontzettend sfeervol. Er is veel keuze in tenten voor studentenfeesten afhankelijk van het aantal gasten en de locatie. Voor elk feest biedt Tentenverhuur Bressers een sfeervolle tent voor studentenfeest.

Tent voor studentenfeest huren

Wordt het studentenfeest van de studie- of studentenvereniging een groot feest of een klein feest? Voor elk aantal gasten biedt Tentenverhuur Bressers een passende tent. Voor een klein aantal studenten bieden we een pagodetent of een membraantent aan. Wanneer het studentenfeest erg groot wordt, is een gezellige feesttent of een luxe alutent een goede oplossing.

Tent voor studentenfeest

Van top tot teen tent

Een feesttent huren kan bij Tentenverhuur Bressers, maar daarnaast ook accessoires en inrichting voor de tent voor studentfeest verzorgen. Denk hierbij aan meubilair, podia, vloeren, apparatuur, verwarming, statafels, bankensets, sfeerverlichting en zelfs wand- & hemelbekleding.

Bressers Tentenverhuur voor een geslaagd feest

Bij Bressers Feesttenten verhuur zijn alle soorten tenten mogelijk. Wij denken graag mee over de best passende tent bij het budget, het aantal gasten, de locatie en het soort studentenfeest. Voor ieder feest van de universiteit, hoge school, studievereniging of studentenvereniging bieden we goede tenten aan. Bressers biedt kwalitatief uitstekende tenten aan voor ieder feest.

Ontdek meer over Bressers Tentenverhuur

Bressers Tentenverhuur B.V.
Middendijk 38d
5705 CC Helmond
Noord-Brabant

Neem contact op!