Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Bressers Festivaltent huren

Interesse in een festivaltent huren? Bressers Tentenverhuur B.V. is de specialist om uw festivaltent te huren. Onze festivaltenten zijn te herkennen aan de rood met blauwe kleuren. Onze festivaltenten worden momenteel gebruikt door verschillende festivals. En ook voor u kunnen we wellicht veel betekenen in het huren van passende tenten.

Bressers Festivaltent huren

Bressers festivaltenten kunnen op diverse ondergronden worden geplaatst. Onze festivaltenten kunnen bijvoorbeeld op een harde bodem met klinkers en op een zachte grasbodem worden geplaatst. De festivaltent wordt altijd geleverd inclusief houten klikvloer

Wij van Bressers raden voor het plaatsen van een festivaltent een KLIC-vergunning aan te vragen (Kabels en Leidingen Informatie Centrum), waardoor schade aan kabels en leidingen kan worden voorkomen. Bressers tenten beschikken altijd over een tentboek. Hier staat bijvoorbeeld de maximale belasting in weergegeven.

Uitbreidingen festivaltent huren

Naast het huren van een festivaltent bent u ook nog op zoek naar een vloer voor uw festivaltent of sanitaire voorzieningen? Bressers tentenverhuur levert complete sanitaire voorzieningen, waaronder te verstaan:

Sanitaire voorzieningen huren:

  • 3 dames / 1 heren / 3 urinoirs en wastafels.
  • 4 dames / 1 heren / 4 urinoirs en wastafels.
  • 6 dames / 3 heren / 3 urinoirs en wastafels.
Festivaltent huren

Voor ieder evenement een passende tent

Naast een festivaltent huren kunt u bij Bressers ook voor andre evenementen tenten huren. Het ruime assortiment zorgt ervoor dat we altijd een passende tent kunnen vinden. Ook op festivalas zijn verschillende tenten vaak handig. Heeft u bijvoorbeeld een extra tent nodig voor de EHBO, ingangen, kluisjes of andere zaken? U kunt hiervoor terecht bij Bressers. We hebben jarenlange ervaring in festivaltenten verhuren en denken dan ook graag met u mee.

Vraag nu direct een offerte aan.

Meer over festivaltenten