Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Grote partytent huren

Wilt u een grote partytent huren? Bijvoorbeeld voor een buurtfeest, festival of de organisatie van een bruiloft. Dan is het natuurlijk van groot belang dat uw gasten warm en droog van uw evenement kunnen genieten wanneer het weer even tegen zit. Een grote partytent huren biedt uitkomst.

Grote partytent huren

Een partytent opzetten in de achtertuin voor een barbecue met de buren is voor de meeste mensen niet zo’n probleem. Het wordt echter een heel ander verhaal wanneer uw feest of partij van grotere omvang wordt. Bijvoorbeeld bij een buurtfeest, groot tuinfeest, studentenfeest of een familiefeest voor veel mensen. De grote partytent opzetten is een hele klus en moet stevig en stabiel geplaatst worden, de tent moet van uitstekende kwaliteit zijn en bestand zijn tegen weer en wind. Dit is een klus die u beter kunt overlaten aan een expert. Bij Bressers kunt u niet alleen een grote partytent huren, wij komen hem ook nog compleet voor u opbouwen. Wij gaan pas weg als de tent stevig en stabiel staat.

grote partytent huren

Grote partytent huren

Onze grote partytenten

Bij Bressers kunt u al een grote partytent huren met een breedte van 10 meter. Deze partytent is uit te bouwen met secties van 5 meter. Onze grootste partytent voor de verhuur is een tent met een breedte van 20 meter, ook deze tent is verlengbaar met secties van 5 meter. Al onze grote partytenten worden geleverd met een origineel tentboek en een certificaat van vlamdovendheid.

Omdat ieder evenement of feest uniek is denken wij graag met u mee over een passende oplossing voor uw situatie. Vertel ons uw wensen en wij zullen een offerte op maat maken voor uw feest.

Offerte aanvragen.

Grote partytent huren bij Bressers.

Bressers heeft al jaren lange ervaring in het leveren en opzetten van tenten. Of het nu gaat om mensen die bij ons een grote partytent huren of om organisaties van festivals, allen zijn bijzonder te spreken over onze kwaliteit en service. Daarnaast zijn wij een van de voordeligste verhuur partijen in de regio en gaan wij altijd net een stapje verder. Wij helpen u met de oplevering van uw tent van a tot z en gaan pas weg als we zeker weten dat echt alles goed is.

Kortom, met een tent van Bressers valt uw feest niet in het water.

Partytent opzetten

Het op de juiste manier opzetten van de partytent is van essentieel belang. De tent moet bestand zijn tegen weer en wind. En daarom zijn de grote partytenten van Tentenverhuur Bressers gemaakt van de beste materialen en worden de tenten nadat ze zijn opgezet dubbel gecontroleerd. Een partytent opzetten kunt u dan ook beter overlaten aan een expert, zodat de tent altijd op de juiste manier opgezet wordt en dat onverwachtse windstoten de tent niet omver blazen. Wij, van Tentenverhuur Bressers, helpen u graag met het opzetten van een grote partytent. 

Tentenverhuur Bressers inschakelen

Neem gerust contact met ons op

Heeft u nog specifieke vragen omtrent de (part)tenten uit ons assortiment? Of wilt u voorzien zijn van meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze ervaren medewerkers kunnen u precies de informatie verstrekken die u verder helpt in het uitzoeken van geschikte tent. Wij zijn te bereiken via 0492-599494, via ons contactformulier of via ons mailadres: info@bresserstenten.nl.