Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Festivaltent huren

Welk festival u ook organiseert, bij Bressers Tentenverhuur kunt u de festivaltent huren die volledig voldoet aan uw wensen. Het uiterlijk van de festivaltent is belangrijk voor de uitstraling van uw festival, maar nog belangrijker zijn veiligheid en stabiliteit van de tenten.

Enkele soorten festivals waarvoor wij tenten verhuren:

  • Muziekfestivals, zoals popfestivals
  • Theaterfestivals
  • Dorpsfestival
  • Bedrijfsfestivals

Op het festivalterrein mag een festivaltent niet ontbreken. Immers blijft het in Nederland altijd onzeker welk weer we kunnen verwachten en het is natuurlijk prettig als men droog kan staan in de festivaltent, zowel voor bezoekers als artiesten.

Festivaltent huren van 15 meter

De festivaltenten van Bressers Tentenverhuur zijn standaard 15 meter breed met een in overleg af te stemmen lengte. Wij kunnen de lengte namelijk met delen van 5 meter. Onze festivaltenten zijn rood met wit gestreept en zijn erg ruim. Wanneer u een festivaltent wilt huren bij Bressers Tentenverhuur, zorgen wij voor het opbouwen en afbreken van de tent. Een festival tent moet veilig worden geplaatst en hier hebben wij al jarenlang ervaring mee.

Inrichtingen en voorzieningen

Voor een feest dat in de puntjes verzorgt wordt, zijn wij hét aangewezen bedrijf voor u. Naast ons brede aanbod van festivaltenten, hebben wij onder andere ook diverse vloeren, inrichtingen en sanitaire voorzieningen in de verhuur. Alles om uw feest op en top te maken! 

Festivaltent opbouwen

Festivaltent huren?

Bent u op zoek naar een bedrijf om een festivaltent te huren? Dan is Bressers Tentenverhuur een uitstekende partner. Wij denken graag met u mee. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij ook bij complexe vraagstukken altijd met u meedenken en zijn wij bijzonder flexibel.

Vrijblijvende offerte opvragen   Stel uw vraag