Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Festivaltent huren

Bij de meeste festivals worden tenten gebruikt met hierin verschillende podia. Op het festivalterrein vindt u dan verschillende tenten qua grootte en qua sfeer. Welk festival u ook organiseert, bij Bressers Tentenverhuur kunt u de festivaltent huren die volledig voldoet aan uw wensen. Het uiterlijk van de festivaltent is belangrijk voor de uitstraling van uw festival, maar nog belangrijker zijn veiligheid en stabiliteit van de tenten.

Veilige en goede festivaltent huren

Wanneer u een festival organiseert, bent u druk met het regelen van alle toebehoren. U wilt dan zo snel mogelijk een goede kwaliteit tent regelen. Hierbij is de veiligheid natuurlijk het allerbelangrijkste. Bressers Tentenverhuur heeft jarenlange ervaring met het verhuren van festivaltenten. In heel Nederland verzorgen wij veilige en A-kwaliteit festivaltenten. U bent verzekerd van de hoogste kwaliteit en alle veiligheidsnormen. Onze traditionele festivaltenten kunnen we voor u opzetten. Zelfs met een podium, vloer, toiletten en meer. Wij regelen het totaalplaatje voor uw festival.

Tent naar wens huren

Voor ieder festival, voor iedere groepsgrootte en overal in Nederland kunnen wij een tent verhuren naar wens. We denken graag met u mee in de mogelijkheden. Zo kunt u bij ons kleine tenten huren, maar ook gigantische festivaltenten. Ook in sfeer denken wij met u mee. Zo kunt u kiezen uit rood-witte, geel met witte en rood-blauwe tenten. Ook inrichting, vloeren, sanitair en podia kunnen we verzorgen. De meeste tenten zijn daarnaast verlengbaar, zodat we deze helemaal in de grootte naar wens kunnen realiseren. We denken ook met u mee in kosten en functionele oplossingen.

Inrichtingen en voorzieningen

Voor een feest dat in de puntjes verzorgt wordt, zijn wij hét aangewezen bedrijf voor u. Naast ons brede aanbod van festivaltenten, hebben wij onder andere ook diverse vloereninrichtingen en sanitaire voorzieningen in de verhuur. Alles om uw feest op en top te maken! We bieden u alles in één.  

Enkele soorten festivals waarvoor wij tenten verhuren:

  • Muziekfestivals, zoals popfestivals
  • Theaterfestivals
  • Dorpsfestival
  • Bedrijfsfestivals

Op het festivalterrein mag een festivaltent niet ontbreken. Immers blijft het in Nederland altijd onzeker welk weer we kunnen verwachten en het is natuurlijk prettig als men droog kan staan in de festivaltent, zowel voor bezoekers als artiesten.

Festivaltent huren van 15 meter

De festivaltenten van Bressers Tentenverhuur zijn standaard 15 meter breed met een in overleg af te stemmen lengte. Wij kunnen de lengte namelijk met delen van 5 meter. Onze festivaltenten zijn rood met wit gestreept en zijn erg ruim. Wanneer u een festivaltent wilt huren bij Bressers Tentenverhuur, zorgen wij voor het opbouwen en afbreken van de tent. Een festival tent moet veilig worden geplaatst en hier hebben wij al jarenlang ervaring mee.

Festivaltent huren?

Bent u op zoek naar een bedrijf om een festivaltent te huren? Dan is Bressers Tentenverhuur een uitstekende partner. Wij denken graag met u mee. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij ook bij complexe vraagstukken altijd met u meedenken en zijn wij bijzonder flexibel. Neem contact met ons op en we vertellen u graag over de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte opvragen   Stel uw vraag