Middendijk 38d - 5705 CC - Helmond
0492-599494
info@bresserstenten.nl

Een professionele spantent huren?

Tenten kunnen een heleboel toepassingen hebben. Ze worden gebuikt voor festivals, voor feestjes, voor partijen en voor podia. Kortom, voor tenten zijn allerlei functionaliteiten te bedenken. Maar bijvoorbeeld ook voor bruiloften. En daar komt de professionele spantent huren om de hoek. 

Wat maakt onze spantenten professioneel?

Maar wat maakt onze spantenten precies professioneel? Nou, een professionele spantent huren onderscheid zich van een particuliere of "recreatieve" tent door de materialen die gebruikt worden. Bijna al onze tenten worden in onze eigen werkplaats gemaakt. De behuizing is van Staal, Aluminium of RVS. Deze materialen zijn allemaal zeer stevig, en kunnen heel wat krachten weerstaan. Als u een tent bij Bressers huurt, wordt deze altijd geleverd met het bijbehorende tentboek. In dit boek staan alle belastingen van de tent vermeld. Zo weet u precies wat de tent kan dragen.

Certificaat van vlamdovendheid

Naast een zeer sterke constructie zijn alle tentdoeken van Bressers Tentverhuur vlamdovend. Alle doeken hebben daarom het certificaat van vlamdovendheid gekregen. Dit certificaat betekent dat de tentdoeken, in het geval van brand, de vlammen niet zullen verspreiden, om zo een catastrofe ter voorkomen. De certificaten zitten in het tentboek ingebonden. 

Professionele tent huren Bressers

Een professionele spantent huren

Nu we hebben bevestigd dat onze tenten kwalitatief erg goed en stevig zijn, gaan we eens kijken naar de tenten die u bij ons kunt huren. En dan beginnen we met de feesttent. De feesttenten van Bressers hebben een minimale afmeting van 10x10 meter. Vervolgens zijn de tenten uit te breiden met secties van 5 meter. Zo kunt u dus gemakkelijk een groot tentfeest organiseren met de feesttenten van Bressers.

Vraag een offerte aan

Ook ideaal voor bruiloften en recepties

Onze spantenten lenen zich ook uitstekend voor bruiloften en recepties. Doordat ze in verschillende groottes verkrijgbaar zijn kunt u voor elk feestje een goede spantent huren. Dat maakt ze ook ideaal voor een receptie van uw bedrijf. De tenten zijn uit te breiden met verschillende vloeren en eventueel een podium. Zo is er voor elk wat wils.

Bekijk ons volledige aanbod

Natuurlijk hebben wij voor elke gewenste functie een tent beschikbaar. Dus wilt u een andere professionele tent huren? Kijk dan eens bij ons totale aanbod tenten